PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, в Торонто слоти на оформлення паспорту з'являються тільки о 17:00 чи в інший час також? Дякую
-
Вітаю вас !
-
Краще дочекайтеся відповіді пана Остапа , але я думаю що ви зможете довше трохи попрацювати і добрати ті години , який не достає до 1560 год. Але ви не можете більше ніж 30 год рахувати за тиждень .
-
Бо і такий варіант є
-
Перевірте написання в гугл мапс
-
Дякую за відповідь. Сьогодні написала в кризис форму, делікатно спитала в чому затримка. Поки чекаю на відповідь
-
14 Zhovtnia
-
Здавав в неділю селпіп, сьогодні прийшли скори.. Не готувався взагалі та на спікінгу було незвично розмовляти до комп'ютера, до того ж говорив дуже бігло та мав трохи часу де просто мовчав в мікрофон бо вже сказав що хотів.. але набрав що потрібно для AOS
-
Так, кожні два тижні платять. Та я бачу в програмці своїй години за кожен тиждень. Зараз у мене десь 1 тиждень меньше 30-ти, 3 тижні - по 32 години. (це якщо брати місяць)
-
Привіт! Допоможіть правильно написати адресу. На українській вулиця називається 14 Жовтня. Як правильно перекласти на англійську? 14 zhovtnya? Або 14 October ?
-
Вам платили зарплату кожні два тижні ? Спробуйте порахувати години кожні два тижні , може це допоможе …
-
А перевіряють вони (міграційна служба Канади) дуже добре і продовжують контролювати справу емігранта, особливо якщо під час процесу еміграції були додані додаткові умови, які повинен виконати емігрант після прибуття в Канаду і виконання цих умов вноситься в особистий файл емігранта, про що приходить сповіщення на електронну адресу (проходила цей етап особисто).
-
Чи завжди звязуються з роботодавцем?Тому що в джоб офері я надав номер власника компанії,і він навряд чи читає пошту(
-
А якщо я маю тижні, меньше 30годин, то вони не зараховуються? чи взагалі податись так не можу?
-
Тому логічно що буде більше дозапитів
-
Pr то вже не CUAET, на pr більше уваги приділяють усьому, бо з пр Канада вже бере на себе певну відповідальність за людину якій видано пр. Тому вони мають розуміти за кого вони тепер несуть відповідальність...
-
Потрібно щоб 30 годин в тиждень , не менше . Якщо більше , то ті години не будуть рахуватися .
-
@OstapBosak Вітаю, підкажіть будь ласка стосовно годин роботи для ПР. Я працюю майже рік, години бували різні, від 20 до 40, (в середньому буде 30+годин). Джоб офер мені тільки будуть робити, і сказали напишуть фул тайм. Але чи підходять такі години роботи для подачі? Программа Alberta Opportunity Stream. Я тільки починаю ознайомлюватись з правилами подачі, завчасно вибачаюсь, якщо питання не правильне.
-
Так, це на їх совісті, але офіцери це також беруть до уваги і тому більше запитів на документи по іншим заявкам точно буде
-
Нехай то буде на їх совісті... Їм потім жити і боятись, що десь лажа випливе, бо пр можуть і забрати
12 Jan 2024, 17:45
6046/453702
2 minutes ago