PR CUAET
-
Від бюро перекладів я ще не отримала довідку, то поки нічого конкретного вам відповісти на це питання не можу. Тож чекаю поки
-
Вы просто скажите, будет ли достаточно bank id для записи на слот? Я сталкивался раньше с таким, что заходишь к примеру на другие сервисы через bank id, а он потом в конце подачи аппликации хочет ещё файловый ключ. Тут такое есть? Или нет?
-
Як вона покращиться від того що ви напишите спільну заяву? Консульство стане більше годин робити? Чи як?
-
Бо ця постанова стосується паспортів, які ще були дійсні на момент початку повномасштабного вторгнення. Ви не писали, що саме паспорт її дитини, а пишете про всі паспорти. Що є дезінформацією.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка куди можна звернутись щоб отримати довідку про несудимість з Польші?
-
Підкажіть будь ласка. Сьогодні прийшов лист про біометричні данні (biometric instruction letter) але коли я прикріпила аплікацію до CG-Key то підтягнулась стара біометрія. Написано -дісна до 2032року. Перевірила через спеціальну форму - теж пишуть що valid. Чи треба здавати додададково?
-
ПУМБ попросит идентификацию через дию сначала, потом будет через пушповимдомленя подтверждать сам. Так же и в ПриватБанке
-
Майже всiм людям з цього «Звернення» вдалося спiймати слоти, тому що обьедналися i зрозумiли схему, i вже замовили паспорти. Ми не припиняли ловити слоти, а не просто сидiти на попi рiвно i чекати вiдповiдi. Намагалися шукати рiшення! Тому що де якi 3 мiсяца ловили, a хтось i 9
-
Пумб, приват
-
Тобто якщо відкрили з 22 по 25 рік,то нема сенсу подавати на продовження?
-
Вы подавали папу на пенсию на сайте Пенсионного Фонда? Там только файловый ключ
-
Я поясню в чем речь. Они переводили документ. И ставили свою печать "бюро переводов рога и капыта". Которую не переводили. Тоже самое было с печатями и подписями нотариусов при нотариально переводе.
-
подавал вчера папу на пенсию - в конце требуют файловый ключ
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, хочу зробити евалюацію диплому, чи правда, що потрібно відправляти всі документи включно зі школи? мені потрібно оцінити тільки диплом, атестату зі школи не маю(((якщо відправлю тільки диплом, мені зроблять евалюацію?
-
Я замовляла довідку з апостилем за 1500 грн і 500 грн (переклад з нотаріальним засвідченням).
-
Я бы на вашем месте сходил бы еще раз сделал. По предварительной записи в service Canada у меня на все ушло минуты 2-3. Зато вам будет спокойнее
-
Для розуміння схеми треба просто читати тут в групі вже багато разів написаний інструкції. І вони ширше, ніж те, що може написати консульство. Я спіймала відразу в кінці листопада. Потім ще чотирьом людям допомогла і записала для них. Два вже сходили та подалися.
-
Доброго дня, дуже вибачаюсь якщо на питання вже десь відповили, я не знайшла ☹️ Але який переклад підійде до цієї програми? Certified translations or Notarized translations? Дуже дякую🙏
-
мы подавались через Дию
-
Вам потрібно здавати нову біометрію на ПР. Це обовʼязково. Потім коли здасте інформацію поновитися в GCkey. Вам треба зареєструватися на здачу нової біометріі, в листі повинен бути лінк по якому можно зареєструватися.
12 Jan 2024, 17:45
60474/452087
about a minute ago