PR CUAET
-
Тобто якщо відкрили з 22 по 25 рік,то нема сенсу подавати на продовження?
-
подавал вчера папу на пенсию - в конце требуют файловый ключ
-
-
Для розуміння схеми треба просто читати тут в групі вже багато разів написаний інструкції. І вони ширше, ніж те, що може написати консульство. Я спіймала відразу в кінці листопада. Потім ще чотирьом людям допомогла і записала для них. Два вже сходили та подалися.
-
мы подавались через Дию
-
eservices.canada.ca/en/reservation/ По этой ссылке регистрируйтесь. Выбираете ближайший подходящий офис, главное чтоб успели сдать отпечатки в течении 30 дней с момента получения письма. У вас при регистрации на прием попросят ввести данные из дока, который было вложен в мейл. С собой нужно будет взять распечатаеный pdf, который вам прислали, и паспорт
-
В Меню Дїї - є Дія Підпис. Це треба окремо налаштувати і зможете підписувати. Але я не зрозуміла - ви саме зі своєї ДІЇ подавалися на пенсію батькові? Бо я не бачу такого розділу аґв Сервісах ДІЇ. Там є подача на безробіття та різні витяги отримати.
-
Вибачте, але з вами все ясно 🤦. Вище опублікувана відповідь від консульства, де чорним по білому визнається, що за всі питання відповідає наразі тільки ОДНА особа. Чому в інших консульствах наймають працівників, якщо їх не вистачає, а тут замість цього - знущаються над людьми - питання залишається відкритим. Хоча кому я це розповідаю? Терпилі, яке згодне їхати на край світу для вироблення паспорту 🤦🤦🤦
-
Так…але нема адресу, нічого… куди, коли здавати… просто інформація що мої данні вони можуть використовувати…
-
Добрий день, прошу пораду у наступній ситуації. В'їхала до Канади минулого літа по програмі CUAET, потім по сімейним обставинам мусила виїхати до України. Тепер мушу чекати на те, щоб пройшло 90 днів карантину для домашньої тварини і у травні вертаюсь до Канади. Чи можу я вже зробити витяг з Дії і надіслати його моєму чоловіку, який знаходиться у Канаді по тій самій програмі, щоб він надіслав обидва витяги до посольства? Можливо, хтось зможе пояснити. Дякую заздалегідь