PR CUAET
-
В Меню Дїї - є Дія Підпис. Це треба окремо налаштувати і зможете підписувати. Але я не зрозуміла - ви саме зі своєї ДІЇ подавалися на пенсію батькові? Бо я не бачу такого розділу аґв Сервісах ДІЇ. Там є подача на безробіття та різні витяги отримати.
-
Вибачте, але з вами все ясно 🤦. Вище опублікувана відповідь від консульства, де чорним по білому визнається, що за всі питання відповідає наразі тільки ОДНА особа. Чому в інших консульствах наймають працівників, якщо їх не вистачає, а тут замість цього - знущаються над людьми - питання залишається відкритим. Хоча кому я це розповідаю? Терпилі, яке згодне їхати на край світу для вироблення паспорту 🤦🤦🤦
-
Так…але нема адресу, нічого… куди, коли здавати… просто інформація що мої данні вони можуть використовувати…
-
Добрий день, прошу пораду у наступній ситуації. В'їхала до Канади минулого літа по програмі CUAET, потім по сімейним обставинам мусила виїхати до України. Тепер мушу чекати на те, щоб пройшло 90 днів карантину для домашньої тварини і у травні вертаюсь до Канади. Чи можу я вже зробити витяг з Дії і надіслати його моєму чоловіку, який знаходиться у Канаді по тій самій програмі, щоб він надіслав обидва витяги до посольства? Можливо, хтось зможе пояснити. Дякую заздалегідь
-
Ну але 470 то непогано, готуйтеся, то легше ніж франц. Я планувала перездати щоб боло всі 10, а то +3 бали, але повезло;)
-
20.11
-
В листі нема такої інформації…а у вас було? Може це різні листи …
-
Я відповіла жінки про її паспорт, бо відповіла саме їй на її питання з її обставинами. До чого ви тут до нашого спілкування та з недоречними як завжди нікчемними нікому не потрібними зауваженнями - відповісти самі для себе. Навчитесь грамотно читати всі питання-відповіді в хронології і розуміти що і на що люди відповідають .
-
-
У вас были условия прописанные в письме, что нужно в течении 30 дней сдать? У меня просто нет… может это из-за того, что я проплатила заранее и они смогли проверить…