PR CUAET
-
Так…але нема адресу, нічого… куди, коли здавати… просто інформація що мої данні вони можуть використовувати…
-
Добрий день, прошу пораду у наступній ситуації. В'їхала до Канади минулого літа по програмі CUAET, потім по сімейним обставинам мусила виїхати до України. Тепер мушу чекати на те, щоб пройшло 90 днів карантину для домашньої тварини і у травні вертаюсь до Канади. Чи можу я вже зробити витяг з Дії і надіслати його моєму чоловіку, який знаходиться у Канаді по тій самій програмі, щоб він надіслав обидва витяги до посольства? Можливо, хтось зможе пояснити. Дякую заздалегідь
-
Вес не робить переклад він формує пакет документів для Вес. Підтверджує що ці документи не підроблені. А Вес вже займається евалюацією. І у вес є свої перекладачі. Я дзвонила уточняла в Вес коли це робила і знаю точно.
-
Я делал переводы через Clover Translation Agency. Они сами и переводят, и заверяют перевод нотариально, после чего присылают вам доки со всеми подписями и печатями
-
Ви дуже негативна особа. Якщо вам зробити зауваження за неправильну інформацію, ви дуже злісно відповідаєте чогось
-
Ну але 470 то непогано, готуйтеся, то легше ніж франц. Я планувала перездати щоб боло всі 10, а то +3 бали, але повезло;)
-
Бо і ідоту зрозуміло, що якщо всі будуть терпіти - нічого не зміниться. Я чим більше невдоволення, листів, запитів, тим скоріше можна буде добитися відповідних дій з боку консульства!!!
-
Дякую
-
20.11
-
В листі нема такої інформації…а у вас було? Може це різні листи …
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, а коли ви подалися?
-
Я тоже отплачивал сразу все. Да, это есть в Пдф файле вложенном в мейл. Смотрите самую последнюю страницу, первый абзац после Important Information
-
Я відповіла жінки про її паспорт, бо відповіла саме їй на її питання з її обставинами. До чого ви тут до нашого спілкування та з недоречними як завжди нікчемними нікому не потрібними зауваженнями - відповісти самі для себе. Навчитесь грамотно читати всі питання-відповіді в хронології і розуміти що і на що люди відповідають .
-
Залежить від термінів, коли ви плануєте подаватися на ПР. Якщо впродовж 6 місяців - то довідка буде дійсна. Якщо пізніше, то можуть запросити нову довідку. Якщо ж ви виїдете з України, а потім візьмете довідку - то в неї термін буде безстроковий
-
У вас были условия прописанные в письме, что нужно в течении 30 дней сдать? У меня просто нет… может это из-за того, что я проплатила заранее и они смогли проверить…
-
Привет всем. Подскажите,пожалуйста,для справки о несудимости,с Украины,обязательно нужна цветная копия паспорта? Спасибо😊
-
Терпилою зветься те, яке позорно терпить знущання замість того, щоб хоч спробувати поліпшити ситуацію для свого ж комфорту. І ще й сміє щось вякати на людей, яких це не влаштовує.
-
Тобто в заявці ви вказали, що є, але відправили тільки диплом який вам було треба оцінити?
-
Wes не робить переклад. Енік з апостилю робить. Ось підтвердження
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть такие кто отправлял в консульство в Эдмонтоне на справку с вложением money order и вытяг из Дии в январе. Сколько времени заняло до получения справки по почте. И второй вопрос, если в Украину не ездил то срок этой справки имеет ограничения по времени
12 Jan 2024, 17:45
60501/474652
3 days ago