PR CUAET
-
@OstapBosak якщо людина взяла довідку про Несудимість з України і більше туди не їхала (довідці рік на момент подачі на пр). Чи може таке бути що міграційний офіцер дасть запит для свіжої довідки про Несудимість? Дякую
-
У Staples
-
Навпаки. Цим законопроектом додають право вибору військовозобов'язаним жінкам служити чи ні в період воєнного стану. Виключно по їх бажанню. Цього раніше не було.
-
Чому не блочать, адже це бот, я так розумію? Постійно ж пургу несе неадекватну.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка з чого почати, плануємо подаватися по гуманітарній програмі. Чи є відео або інструкція?
-
Ви у кожній гілці любите срачі розводити? Схаменіться😁
-
Та судячи з тенденції, там плюс 100 треба. Але я думаю спробувати новий тест. А французька то само собою
-
Не треба.
-
30 днів
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, для тех кто подается в 2024 году по гуманитарной программе необходимо сдать тест на знание английского языка (CELPIP, IELTS или другой)?
-
Загугліть. Це дуже легко знайти.
-
так пишіть кожного дня ці листи, флаг вам у руки))
-
Так, там в формі так і написано надсилайте те що треба оцінити
-
Все в пакеті через енік
-
Це якщо є
-
Решил уточнить т.к. в guide указано следующее: Test from a designated testing agency to assess English or French Approved testing agencies include: IELTS CELPIP TEF TCF
-
Вечером зайду сделаю скриншот
-
Спасибо
-
Добрий день, теж не з Квебеку. TEF здавала у грудні 2023 року, ще за старою системою. спікінг з людиною, бал неочікувано високий. Підвів лісенінг. Тепер готуюсь до нового TEF.
-
Ви ось цей чеклист дивитесь? www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5280e.pdf
12 Jan 2024, 17:45
60532/462021
2 minutes ago