PR CUAET
-
Так з середини червня усі хто податься на PR повинні повторно здати біометрію
-
Мы загрузили фотки 17 января, ecopr 24 января, карты еще не пришли.
-
После загрузки фото еще ecopr должен прийти. А после этого уже карты.
-
Не маю... Дякую за роз'яснення!
-
Ну да, ожидайте ecopr в ближайшие дни, а потом уже карточки. С карточками лотерея та еще: от 2 недель до 6 месяцев.
-
Коли вони відправлять карту буде сповіщення про це.
-
Успіху! З того, шо я прочитала, таки TCF більшість вважає легшим
-
Чи маєте Ви final decision в цій аплікації? Якщо так то вони прийняли в роботу (друк) карту
-
То есть через неделю пришел ecopr, мы загрузили 31января и еще не прислали
-
О так, спікінг і лісенінг то найважче
-
Вітаю! Додала як Ви рекомендували. Але в моїй аплікації на ПР карту немає жодної інформації. Тільки те, що вона в процесі обробки. Створена 19 січня. Підкажіть, будь-ласка, як ви бачили що карта друкується або що вона вже відправлена?
-
Таке питання - міняю NOC, піду робити трак драйвером SEASONAL десь 7-8 місяців, далі так само трак драйвером у другу компанію місяців на 4-5 а потім подаватися на ПР. Мені сказали що seasonal не зараховується як стаж до ПР - це так? Хтось має кейс? Дякую
-
Получение ПР - вообще процесс довольно странный и непредсказуемый и очень сильно зависит от офиса, где обрабатывается заявка.
-
Дякую, це все сплачується одним разом ?
-
Дякую!
-
Англ і укр в одній анкеті.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи треба в довідці з роботи зазначати номер noc?
-
Понятно, просто странный процес получается, друзьям на следующий день после загрузки фото прислали ecorp На сайте написано получение карты 15 дней
-
Ще раз. Порад від неадкватів тут ніхто не питав, тому не давайте їх.
-
Скажіть будь ласка чи дадуть канадське громадянство якщо я громадянин двух країн ?
12 Jan 2024, 17:45
60563/462021
about a minute ago