PR CUAET
-
Вітаю! Додала як Ви рекомендували. Але в моїй аплікації на ПР карту немає жодної інформації. Тільки те, що вона в процесі обробки. Створена 19 січня. Підкажіть, будь-ласка, як ви бачили що карта друкується або що вона вже відправлена?
-
Таке питання - міняю NOC, піду робити трак драйвером SEASONAL десь 7-8 місяців, далі так само трак драйвером у другу компанію місяців на 4-5 а потім подаватися на ПР. Мені сказали що seasonal не зараховується як стаж до ПР - це так? Хтось має кейс? Дякую
-
Получение ПР - вообще процесс довольно странный и непредсказуемый и очень сильно зависит от офиса, где обрабатывается заявка.
-
Дякую, це все сплачується одним разом ?
-
Дякую!
-
Англ і укр в одній анкеті.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи треба в довідці з роботи зазначати номер noc?
-
Понятно, просто странный процес получается, друзьям на следующий день после загрузки фото прислали ecorp На сайте написано получение карты 15 дней
-
Ще раз. Порад від неадкватів тут ніхто не питав, тому не давайте їх.
-
Скажіть будь ласка чи дадуть канадське громадянство якщо я громадянин двух країн ?
-
Вітаю. Я правильно розумію, що для евалюації в ВЕС не потрібно завіряти дипломи в Посольстві України, а достатньо зробити все через апостіль?
-
Здравствуйте всем! Подскажите, пожалуйста, как продлить work permit?
-
Я думаю вам треба трошки розібратися із термінологією. Ви завжди можете працювати у якості апрентіса у тих трейдах де вимагається ліцензія. Так це нижча зарплата, але реєстрація на апрентіса займає годину часу. Головна відмінність між апрентісом і трейдс персон- останній може робити самостійно і без нагляду відповідаючи при цьому за свою роботу.
-
Right of PR можна не платити одразу, все решта треба одразу
-
Добрий день, підскажіть будь ласка , при подачі на PR " возєднання сім'ї " потрібно свідоцтво про народження фізичне чи можна просто скан ?
-
Так в Калгарі здавала отримала вчора
-
С апрентисом подстава, что по нему нельзя на ПР податься.
-
хто з нас двох ще не адекватний🤣 До речі, я вас ні разу не обізвав😉
-
Нідерланди замовляються через email
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/netherlands.html
12 Jan 2024, 17:45
60573/412098
about an hour ago