PR CUAET
-
Спасибо всем
-
Нет
-
Паспорт і ID карта вважаються дійсними під час дії воєнного стану!
-
Так
-
Ви оцінюєте тільки найвищу освіту, яку маєте
-
Доброго дня. Багато хто говорить, що запитують показувати довідку з воєнкомата чоловікам? Яка це саме має бути довідка? Якщо такої довідки немає, то не дадуть PR?
-
@OstapBosak
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка в листі з роботи має бути вказаний noc?
-
Нам никакого оповещения не приходило😊 в PR portal до сих пор висит фото «in review with IRCC”🤷♀️ карты уже пришли🤪
-
ага
-
Скажіть, будь ласка, нам прийшло congratulation letter і що ми можемо скачати eCoPR через confirmation portal. Але на самому порталі нічого не змінилось, permanent card button неактивна. В когось таке було?
-
Добрий день. Питання до батьків чиї діти вступають в університет цього року. Ми прикріпили оцінки і тест з англійської, тепер просить вуз атестат про закінчення школи який буде аж у червні, підкажіть що туди писати ? Самі не можемо зрозуміти. Дякую
-
Т.е. должны совпасть все 5 цифр?
-
Повний, для іноземних держав
-
Зайдіть у гілку мілітарі, там все розказано
-
Питання до тих хто замовляв витяг про несудимість з Діі: a) повний витяг чи короткий б) що вказували щодо мети запиту Буду вдячний за допомогу :)
-
У мене не було вказано саме нок, а була вказана посада з ноку і обовʼязки
-
ще таке питання... кожен (мій і дружини) витяг до консульства відправляти окремо чи можна в одному конверті?
-
Щоб записатися в чергу на виготовлення закордонного паспорту, обов'язково мати Дію?
-
почему?
12 Jan 2024, 17:45
60614/439861
6 minutes ago