Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 935.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Навіть якщо з джоб офером, то сьогоднішню дату
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Ну якось отримала номінацію по oinp з українським досвідом, напевно тому що не розібралась 😄 Noc це взагалі суто Канадська класифікація, і тому іноземний досвід апріорі треба лише мапити на цю класифікацію. Нам з вами ні про що сперечатись, ми по суті одне і те саме написали, не розумію що саме вас так обурило 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🌕
    wrote on last edited by
    Вибачте, але всім зрозуміло, що неадекват тут ви разом із вашими друзями по розуму. Адже хотіти людського відношення - це нормальне прагнення нормальної людини. Тоді як неадеквати мало того, що самі звикли ковтати гівно, та ще й кидаються на інших просто за те, що ті стараються щось змінити... Ще й безглузді, нікому не потрібні поради роздаєте. Подивіться на себе зі сторони і вам все стане ясно з приводу адекватності 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t768368096T Offline
    t768368096T Offline
    Катерина Морозюк
    wrote on last edited by
    Дякую велике! Але от обов'язки розписали дуже не конкретно, чи підійде таке, чи треба більш детально. Але можливо і так достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Нет, не нужно. Как консульство вам прислало - так и прикладывайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299363552T Offline
    t5299363552T Offline
    Alexandr Tymoshkin
    wrote on last edited by
    Друзі, вітаю! Маю бажання продовжити термін WP, але строк дії паспорту закінчується у 25 році, майже одночасно с діючим WP. Мабуть усі вже чули, про новий наразі законопроект 10449, що напевне у майбутньому буде перешкоджати отримання консульських послуг, а саме подовження паспорту у наступному році. Про себе: я покинув територію України у березні 2022 року разом із двома моїми дітьми, абсолютно легально та знятий з військового обліку за станом здоров'я з 2018 за рішенням ВЛК. Отож питання наступне, який можливий механізм отримання політичного сховища тут, враховуючи ті антиконституційні методи повернення чоловіків Українців з-за кордону, що планує ввести наша влада? На PR я не розраховую, адже у провінції Квебек де я знаходжусь це майже нереально без вільного володіння Французької та правильної за класифікацією професії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто може порадити - якщо здавати ще раз CELPIP, то будуть легітимними тільки останні результати, чи я зможу вибрати іспит при наданні данних? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений Евгений
    wrote on last edited by
    Лише останній документ, інші лише вказувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t680871009T Offline
    t680871009T Offline
    Tatiana Tatiana
    wrote on last edited by
    У меня тоже такой вопрос куда письмо отправлять на Оттаву или в Торонто?Консульство которое в Этобико можно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Ну вы отправили письмо на неправильный адрес, что же делать в этом случае? Можно попробовать загадать желание чтоб оно магическим образом оказалось в нужном месте, а можно выслать новое письмо на правильный адрес. Вариантов не много 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Khludeev
    wrote on last edited by
    Слушай, только узнал об этом. Не беспомощные, взрослые! Без твоих коментов разберемся! Ей богу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dylan
    wrote on last edited by
    Привіт Якщо у мене хлопець отримає PR через провінційну програму (він у NL, я в ON) - чи можна податись по цій програмі мені якщо ми одружимось? p.s. Я теж хлопець, тому це буде same-sex marriage (пише в Канаді дозволено женитись не громадянам або PR, а будь кому) Also, please keep your crude comments/remarks to yourself😇
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні учасники групи. Апостиль пропонує відправити оригінали перекладу диплома поштою за додаткову плату. Чи це є необхідним, чи достатньо тільки документів з WES?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Пробовал позвонить им и задать вопрос напрямую? Какие-то все беспомощные. Взрослые люди, а решить элементарную проблему не могут, ей богу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Khludeev
    wrote on last edited by
    Слушай, я же его вообще не хрен знает куда выслал, а на посольство, просто оказалось, что у них эти вопросы рассматриваются по другому адресу, по логике они их должны как-то передавать, может у кого-то была такая ситуация. А острить, это в другую группу, к юмористам👉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Khludeev
    wrote on last edited by
    Ок, давай до свидания 👋
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Sapunkova
    wrote on last edited by
    Ми подавались на візу з чоловіком коли теж ще були common law partners, а на ПР додавали 87 листів доказів стосунків за 6 років, тому що потім розписались і потрібно було довести що ми не заради ПР одружились. Але в Канаді common law теж має силу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Евгений, не нервничай. Ты уже свою небеспомощность доказал послав письмо по неправильному адресу. Лучше направь энергию на исправление ситуации, чем на гнев в мою сторону
    1 Reply Last reply
    0
  • t883220889T Offline
    t883220889T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Student Progress Report School Year: 2022-2023
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Sapunkova
    wrote on last edited by
    Я вам дуже раджу адвоката чи консультанта, вони вам порадять, які саме документи і як краще діяти.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags