PR CUAET
-
Я вам дуже раджу адвоката чи консультанта, вони вам порадять, які саме документи і як краще діяти.
-
В першу чергу раджу звернутись до імміграційного адвоката. Бо ваші стосунки потрібно буде доводити. Тим більше що ви живете в різних провінціях. Якщо Ви маєте докази то звісно можна
-
По ідеї він коли подається має вказати вас як common law та при подачі на федеральному етапі довести правдивість ваших стосунків. Маю на увазі що вони не заради ПР
-
Я так понимаю вас с партнером не связывает ничего документально? Ни общего адреса, ни общих счетов, ни бенефициарства в страховках, ни декларации у нотариуса о том что вы в партнерстве? В вашем случае доказать что брак по любви, а не ради доков будет практически нереально. Либо уже сейчас готовьте документы или какие-то неверовтные аргументы почему у вас нет никаких доков
-
Обурило ваша подача інформації. Бо ви чудово підкреслювали що ми говоримо про одне і теж. АЛЕ ви все рівно заявляєте що це «мапиться» до нок. І людина прочитавши вашу пораду може подумати що в референс леттер треба написати що працював в Україні по такому то ноку. Що є брєд, бо в Україні ноків немає. Я вже закликав людей хочаб намагатись думати перед тим як писати поради. Бо ваші «поради» і поради оцієї вашої подружки навпаки збивають з пантелику людей: - ви стверджуєте що в Україні є нок - ваша подружка стверджує що виписки з банку треба переводити в юсд(що абсолютний брєд для Канади) чи кад. А доречі вона стверджувала що то їй порадила подруга, не ви випадково? І ось до чого ви призводите: люди читають поради таких помагайчиків і роблять помилки в документах, чи втрачають час на збір непотрібних документів. От уявімо ця ваша подружка перед новим роком казала про оці переводи в юзд/кад люди не подалися на дженерал дро із-за того що до збирали документи(чи намагались це зробити) і пропустили цю вибірку, а наступна буде через рік. Як думаєте це добра порада? Ми тут обговорюємо досить серйозні теми.Тому народ іще раз як треба писати поради: спочатку подумали, отакі помагайчики як ви із подругою подумали пару разів, сформували свої думки, перечитали, подумали чи все правильно і зрозуміло сформульовано, якщо так то відправили, якщо ні починаємо все з початку і до моменту поки все не буде зрозуміло
-
Якщо я в Канаді сама, чоловік в Україні, то чи треба мені збирати якісь документи чоловіка для подачі на AOS? Особливо цікавить чи треба його довідка про несудимість і військовий квиток? Я ж правильно розумію, що якщо він не в Канаді, то я не можу його додати в мою аплікацію на номінацію? Чи можу?
-
Ни где не было
-
В Торонто не було
-
Торонто?
-
Вітаю, хтось знає час в який виставляють слоти на новий паспорт Едмонтон ? Тиждень тому бачила слоти в 5pm , але не встигла І вже тиждень нічого
-
Ты правда удалил предыдущее сообщение и отправил это вместо него? Так сильно тебя задело? Если бы ты смотрел на мои ответы не через призму своего раненого самолюбия, ты бы заметил что я дал тебе как минимум несколько действующих советов, которые бы тебе помогли решить проблему.
-
Є місця?
-
Ну шо ви там?