PR CUAET
-
Тоже такое предположение и поэтому мы ставили Английский язык без переводчика
-
Хтось пише що рік, не зрозуміло
-
Дякую.
-
Робіть вже - шанси є. Деякі файли в нас десь за 2 місяці проходять. Але тут на жаль як кому везе
-
@OstapBosak можете будь ласка підсказати? Якщо я вчилась 9 класів, 3 роки у коледжі, але вес мені поставили як Secondary School diploma (2 years), то як краще в цьому випадку поставити?
-
Наскільки знаю,довідка про несудимість дійсна 6 місяців.Так що наперед робити не варто
-
Дякую. Теж думав туди, але про всяк випадок запитав тут.
-
Я розумію... Просто ті хто вже тут в тому чи іншому вигляді вже надавали інформацію про себе для візи, навчання, WP та інше. ... Якщо дані десь не зійдуться вони висилаюст або дозапит, або відмова і бан на на в'їзд в Канаду на 5 років з депортацією
-
Мені б такі умови🙃Але,мабуть,не всі роботодавці давати такого листа
-
Треба або просити реконсидерейшн, або подаватися повторно, або в суд. Нам IRCC підтверджував що продовжені паспорти будуть приймати.
-
Ну я так і думав, але був не впевнений, що туди. Дякую.
-
Я б сказав зараз в середньому 2-4 місяці
-
Я не кажу що там дурні сидять, я кажу про не добросовісність людей. Навіть тут в групах писали про фіктивні шлюби
-
Грубо кажучи без паспорта не варто подаватися. Але коли ситуація така що його звяти не виходить, я б всеодно подавався, і додатково описував ситуацію, і просив виключення за 25 статтею IRPA. Також додаватйе свідоцтва про народження дітей з перекладами, як альтернативний ID. Я не можу сказати що це аж надійний спосіб, але як то кажуть the best option in a bad situation
-
Ви думаєте в IRCC дурні сидять? Вони про вас вже знають більше ніж ви самі про себе
-
Можете змінювати корли зручно. Якщо ж документи про зміну, це не впливає на процес
-
Можна, якщо у вас є посітйна робота. Вам закритий ВП, дружині відкритий. Роботодавцю потрібно буде зробити LMIA Але робіть заздалегіть, бо LMIA зараз займають десь від 3ох місяців
-
Я думаю якщо б достатньо було лише цієї довідки, то "таких" родичів значно б побільшало.
-
Дякую за таку корисну інформацію!
-
Можна парарлельно. Оскільки ВП дійсний, можете спокійно подаватися на ПР
12 Jan 2024, 17:45
6077/458613
28 minutes ago