PR CUAET
-
Ну це не тільки думка пана Остапа а інших консультантів. І дійсно, нотаріус тільки затверджує особу і її підпис, моїх документів ніхто не просив, сестра сама була у нотаріуса. Я прислухалася до думки консультанта. Кожен вирішує сам, я не наполягаю, просто ділюся інформацією яку мені надав консультант
-
Тоді мені достатньо додати тільки моє свідоцтво про народження, де вказана інформація про мою маму, та мою PR-CARD, бо я прізвище не міняла в зв'язку з одруженням. Хочa по унікальному коду UCI і так буде видно, коли я приїхала в Канаду і в якому статусі.
-
А гуманітарка, то, наприклад, для наших батьків, які приїдуть років через 5-10 і не будуть уже працювати і вчити мову
-
От для цього треба здоровий глузд. Щоб знайти оптимальне рішення. Отримання ПР, але при цьому комфортне життя. Або вибрати найкращий варіант в плані життя, але знати що у вас лише 3 роки і треба чіткий план що і коли зробити щоб отримати ПР і для цього реально треба пахати і в плані вивчення мови і, в багатьох випадках, щоб мати можливість перекваліфікації (як для Онтаріо наприклад)
-
А у вас сколько в жизни было иммиграций? Я в 2006 приехала в Канаду, через Аргентину- там 5 лет жила. Так вот с момента подачи в Аргентине на Канаду я им подарила то что и не могли попросить . И моя иммиграция была сделана за 8 месяцев. В то время когда люди ждали по 3-5 лет
-
IMM0191 то форма завірена нотаріусом де нотаріус засвідчує та перевіряє ID людини, а що та людина пише в формі нотаріус не перевіряє, хто там кому родич чи можна зараз назвати кота Іваном і т.п.
-
Ні, нічого не було, аж до вчора.