PR CUAET
-
Да, поэтому переживаю тоже. Неумышленное, но блин
-
У нас 28.07.Майже місяць чекаємо портал2. Схоже що певний таймінг майже день в день. Багато таких кейсів
-
30 января подались и оплатили Сегодня, 8 февраля, пришло письмо про возврат и сегодня же на карту пришли 500$
-
Ребята сколько ждёте через посольство справку о несудимости с Украины ?Ждем уже 4 месяц и ничего 🤷♀️Написала в посольство в Едмонтон не отвечают .
-
Да вы обращались в какой месенджер?Проверила Вайбер и телеграмм не пользуется .Может есть email или их сайт у вас ?
-
Може бо одне й те саме місто , не знаю. Але мені було дуже влом туди 20 км їхати 😅
-
Два місяці🥹 Вебсайт каже 5-6 тижнів то десь так і виходить Тому я і здивувалась сьогодні коли листа отримала Зробили довідку 2 лютого Я відправила 29 січня, вони отримали в той же день судячи з треку Пошта Канади з трекером Консульство в західному Торонто - етобіко. Я живу в східному Торонто. Я вклала в пакет документів 1.витяг з дії 2.копія паспорту (1 сторінка) 3. Заявка заповнена англ мовою 4. Money order 40 cad 5 вклала в лист конверт зі зворотнього адресою 🤷♀️
-
Яка програма у вас?
-
Доброго дня в мене точно така сама ситуація як у вас була. Люди у яких фінальне рішення попало на тиждень 22-24 січня - не отримували Портал 1 2 тижні. Таке відчуття що в той тиждень у них якісь системний збій відбувся.
-
Та піздец...)