PR CUAET
-
До Чілі не треба віза?
-
Хав мач квиток до Чілі?
-
Фух , надеюсь успею , выслал 23 января , до сих пор жду
-
Немаєєєєє
-
Закон в дію вступає з 1 квітня
-
Тут є інформація files.ontario.ca/moh-ukraine-health-care-guide-en-2022-06-29.pdf. Зазвичай такими допомагами покривають базові потреби, протезування зубів скоріш ні, алн шукайте інфо по ресурсах Онтаріо
-
Интересно а после сегодня принятого закона о мобилизации, консульство вообще будет выдавать что то или завернут всех мужчин прикрываясь законом ?
-
В Едмонтоні хтось сьогодгв злапав?
-
Підкажіть будь ласка а які документи брали на чоловіка?
-
За всі з 18 років.
-
Підкажіть за який перід потрібні довідки про несудимість? Маю на увазі за скільки останніх років?
-
Из того что читаю, не могу прийти к единому мнению, нужна практика)
-
Подача (на пошті) 29.1.24 Консульство отримало 29.1.24 Консульство виготовило 2.2.24 Я отримала в свою скриньку 8.4.24 Пошта Канади з трекером Я вклала в пакет документів : 1.витяг з дії 2.копія паспорту (1 сторінка) 3. Заявка заповнена англ мовою 4. Money order 40 cad 5 вклала в лист конверт зі зворотнього адресою
-
Дякую, будємо пробувать також, бо я на работі не можу поїхати щоб особисто забрати а поштою кажуть можна кілька місяців чекати
-
Как и для себя: квитанція про оплату 40 дол, витяг з Дії та копія паспорту
-
Бо програма закінчується, вже не прийматимуть заявки
-
Вітаю, а чому треба податися о 31 березня?
-
Конечно. Без него только в апрентисы
-
Відправив у приватні
-
Ещё немного понадоедаю). Я узнавал, что на джорни нужен только опыт подтвержденный. Про образование вообще пофиг. Ну тут многие отписываются, что дипломы пытались прикладывать. Это для чего? Диплом что-то даёт?
12 Jan 2024, 17:45
61460/428996
3 minutes ago