PR CUAET
-
Я. Особисто мені це було легше робити з телефону.
-
Зато отдохнете хоть
-
Сколько проходит времени от аор до финал? И есть ли какието промежуточные движения? Ато пришло на аор и на био запрос. Сдали био, в трекере движений ноль , биометрия в аор засчиталась в тот же день. Прошлая пятница и дальше тишина. Неделя тишины
-
Летіти на інший край світу для оформлення паспорту, маючи консульство у місті проживання - розцінюю це як знущання за великі кошти.
-
а підкажіть, будь ласка, в які дні і години взагалі відкривають слоти в Торонто? 🙏
-
Краще б там пр взяли а потім вже сюди)
-
Досить свідоцтва про розлучення
-
дякую
-
17:00. Принаймні, останній місяць так було
-
в едмонтоні відкривають слоти в 17:00 чи 18:00 по едмонтону?
-
Хто отримуваа готовый паспорт? вони пишуть що без запису можно прийти і отримати але півгодини на це виділяють. Черги великі на отримання?
-
t.me/Events_in_Canada
-
Ну так теперь 6 месяцев ждать движения
-
Через рік
-
Встигнете
-
Ні, нагрузки на консульство тут немає. Вона є в Європі, але там немає проблеми зі слотами. Тут проблему можна було вирішити моментально, прийнявши на роботу до консульства хоча б декількох працівників. Але ні, такого тут не планується.
-
Тут пишут вроде быстро из хронологии
-
Первого?
-
Мабуть, як кому і як де. В мене в Україні про прострочений паспорт не питали взагалі. А питали про дійсний (у мене було 2, один з яких прострочений). Я подалася на 3-ій тоді. І писала заяву, щоб залишили мені другий. Може, тому, що вже недійсний паспорт був. Тож ним все одно б ніхто не зміг скористатися.
-
Не зрозумійте не правильно , але можливий новий закон про мобілізацію мене не радує
12 Jan 2024, 17:45
61514/434435
5 minutes ago