PR CUAET
-
Подовження не раніше ніж за 2 місяці
-
І він був небіометртчний
-
По закону ми можемо мати 2 паспорти Будь-які попередні мають бути анульовано на момент подачі
-
А старий (вкрадений) паспорт був дійсний на той момент?
-
Я розповідаю, як було у мене місяць тому при подачі на новий український закордонний паспорт у Канаді
-
Та розумію. Нас усіх він не радує. Бо і в жінок тут є чоловіки, батьки, сини призовного віку.
-
Так
-
У вас біометрія була оплачена раніше? Зараз прийшов запит, щоб здати відбитки?
-
Вибачаюсь,не все зрозуміло.Я отримав AOR,запросили біометрію,відправив,чекаю відповіді.Який це Portal,якщо це він.Чи після буде Portal?
-
То есть, паспорта с давно истекшим сроком нужно обязаиельно сдавать? Или заявлять в утерю через полицию? Других вариантов нет?
-
Добрий вечір, Підкажіть будь ласка чи можна одразу подавати на зняття обмеження і продовження work permit? Чи має бути тільки 1 запит
-
Не спішіть, коли отримаєте лист на електронну пошту від IRCC Permament Residence Confirmation PORTAL, про який я вище написала, тоді то і буде Portal 1. Уважно перечитайте повідомлення.
-
Ви впевнені ?
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка,куди можна звернутись,щоб отримати довідку про несудимість з Італії.
-
Вопросы реально где-то найти?)
-
Можно и на этот адрес В английской версии сайта указан этот адрес
-
Ну ладно взрослым - призывники, законы... а в чем проблема открыть слоты детям до 16??
-
Доброго вечора! Друзі підкажіть бо ніде не можу знайти інформацію. В мене дитина навчається другий рік в школі (зараз 11 клас). В наступному році в березні закінчується стаді перміт, а треба ще ж довчитися мінімум рік. Як і куди звертатися щоб продовжити сталі перміт в такому випадку? Дякую всім!
-
Більшість питань по коду, але є питання й не по коду. В sait іноді організувують підготовку к екзамену
-
Логічно, їм лишні гроші не потрібні
12 Jan 2024, 17:45
61539/446531
5 minutes ago