PR CUAET
-
Ні,оплатив і додав чек.Чекаю на запит
-
У нас портал 1 був через 1,5 місяці після AOR, коли в трекері побачите зеленим completed biometric and medexam тоді наступним має бути портал 1.
-
Тем что паспорт потерял где-то дома несколько лет назад в Украине. Он уже тогда бы не валидный.
-
А чем Вас не устраивают эти варианты?
-
Дякую за відповідь.А не підкажете,скільки часу приблизно чекати на цей лист?
-
Ще раз Вам ДЯКУЮ
-
Мають перезарахувати, але є поодинокі випадки коли були запити зробити повторно медогляд. Все на розсуд офіцера міграційного.
-
Дуже Вам дякую за відповіді
-
А не підкажете,medexam буде врахована за той рік,чи треба здавати заново?
-
Друзь, подскажите, а в Оттаве слоты в какое время и дни ловить надо?
-
Добрий вечір. Це значить якщо я зараз в Канаді і замовлю довідку про несудимість , то довідка буде безстрокова якщо я буду знаходиться , наприклад в Канаді і не буду виїзджати. Так? Зарані дякую за відповідь.
-
Доброго вечора! Друзі підкажіть бо ніде не можу знайти інформацію. В мене дитина навчається другий рік в школі в Канаді (зараз 11 клас). В наступному році в березні закінчується стаді перміт, а треба ще ж довчитися мінімум рік. Як і куди звертатися щоб продовжити сталі перміт в такому випадку? Дякую всім!
-
Більшість з тих, хто вже подавався, пишуть у цій групі, що так.
-
Привітик , якщо я народилась в Грузії і жила там два роки , довідку про несудимість треба також з Грузії ?
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста что требуется при подаче на PR при профессии Drywall Installer… а то не могу понять, образование (сертификат) обязателен, или достаточно отработать положенное количество часов на этой должности?
-
Десь 6-7тис. Це все самостійно, без консультантів.
-
Було, тра в універі замовити перевипуск диплому/додатоку і ще й заплатити, хоча це їхній косяк, по часу біля 2х місяців. Або ризикнути...це вже на ваш вибір.
-
I work here in Calgary, and right now I am on a 5 days vacation, though I have not completed one yr with my company.
-
А такое бывает ? :) А если например в Едмонт слетать, паспорт потом можно будет в любой провинции получить почтой или толькт в любом консультсве?
-
Это ужасно!! 😭
12 Jan 2024, 17:45
61564/447052
30 minutes ago