PR CUAET
-
Довідку про несудимість потрібно замовляти в посольстві, чи можна через Дію?
-
В консульстве могут посмотреть ваш номер и серию того паспорта, что утерян, и сказать вам
-
Понял. Спасибо!
-
Я і чоловік. Провінціалка просто ще, вона платна. Три здачі ielts. Медицина. Переклади, афідавіти. Набігає
-
Ого А много членов семьи ?
-
Почитайте суто ваших доків Наприклад якщо доки з КНР - особливо нон крімінал, нотаріус обовʼязковий
-
Є такі люди що їм таку зарахували, а є люди в яких захотіли довідку з Посольства з МВС. Це міграційні консультанти говорять.
-
Довідки про Несудимість з 18 віку. Ні.
-
Всем привет, а есть кто подавал на PR справку о несудимости из дии? Были какие либо претензии? Спасибо
-
Я не кажу, що ви писали. Один чоловік учора в групі писав, і багато з нас тепер переживає з цього приводу
-
Дякую
-
Хтось будь ласка нагадайте хто адмін у цій групі.
-
А покажіть де то писали? Бо я такого не знаю
-
А чи є десь інформація, що для подання на ПР термін дії паспорта має бути не менше 2 років (як писали вище)?
-
AOS?
-
А що у вас за програма?
-
По деяких 6міс, а може бути 1.5р. Це індивідуально, потрібно уточняти по своїй програмі.
-
Тільки хотів написати, що то можуть бути вимоги конкретних програм. І я думаю вони залежать від термінів розгляду
-
Я писала. По моїй програмі повинен бути паспорт ще дійсний мінімум 1.5 роки на момент подачі.
-
Здравствуйте есть ли тут психологи из Украины, как собираетесь получать местную лицензию ? Я нашла вариант только пере/доучиваться по новой но без PR очень дорого, возможно кто-то нашел другие варианты? Спасибо 🙏
12 Jan 2024, 17:45
61590/467639
3 minutes ago