PR CUAET
-
Я не кажу, що ви писали. Один чоловік учора в групі писав, і багато з нас тепер переживає з цього приводу
-
Дякую
-
Хтось будь ласка нагадайте хто адмін у цій групі.
-
А покажіть де то писали? Бо я такого не знаю
-
А чи є десь інформація, що для подання на ПР термін дії паспорта має бути не менше 2 років (як писали вище)?
-
AOS?
-
А що у вас за програма?
-
По деяких 6міс, а може бути 1.5р. Це індивідуально, потрібно уточняти по своїй програмі.
-
Тільки хотів написати, що то можуть бути вимоги конкретних програм. І я думаю вони залежать від термінів розгляду
-
Я писала. По моїй програмі повинен бути паспорт ще дійсний мінімум 1.5 роки на момент подачі.
-
Здравствуйте есть ли тут психологи из Украины, как собираетесь получать местную лицензию ? Я нашла вариант только пере/доучиваться по новой но без PR очень дорого, возможно кто-то нашел другие варианты? Спасибо 🙏
-
Так от я і питаю. Я такого не знаю. Але то вері інтерестінг
-
Aip
-
Ребят, а как решили проблему ограничения символов при заполнении полей в анкете в, например, образовании? У меня ничего не помещается 😣
-
И ещё вопрос, какую дату писать, если, условно, работа "по настоящее время"? Дату отправки заявки или есть какой-то чит?
-
Хто скільки часу чекав на довідку про несудимість з Катару?
-
У меня вариант только с аббревиатурами. Ибо семь слов только в названии универа, не сокращается никак.
-
Теж о 7 вечора?
-
Якщо дуже багато слів я б так і робив. Офіцер дозапрос зробить якщо не зрозуміє.
-
Наприклад не University а Uni
12 Jan 2024, 17:45
61599/468128
less than a minute ago