PR CUAET
-
Написала Вам в приватні.
-
Рівень відповідальності інший у апрентісів
-
Так в цей же час ви працюєте згідно свого року навчання
-
В Альберті майже всі трейдс 1100-1300, ну і додати там ше витрати на самі курси
-
Було таке при спробі скачати витяг, зайдіть через декілька годин
-
Звичайно великі компанії з задоволенням платять за це, якщо хочуть вас залочити
-
Довідку можна замовити з Канади , щоб получити довідку через когось не можна.
-
t.me/Lawpoint_Canada/916
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=ji1Ws2_60TkgBoMq
-
Практику вроде как ты сдаёшь своему работодателю после того как сдал теорию. Я правильно понимаю? Точнее он должен заполнить зелёную книгу. Вроде так?
-
Ребят кто знает , если в украинском паспорте стоит две пичати одна о замужестве , другая о разводе , будет ли просто достаточно перевести страницы с украинского паспорта ? Или всё таки нужно решение суда ?
-
Доброго дня! Порекомендуйте, будь, міграційного консультанта, який працює зі всіма міграційними програмами Атлантичних провінцій.
-
Доброго дня, поділіться контактами досвідченого міграційного консультанта в Альберті пліз
-
Дякую, хай щастить🫶🏻
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, де треба зареєструватися на Attestation letter? Дякую
-
Так , заходьте на той самий портал на якому заповнювали анкету , під своїм логіном і паролем. І там знайдете
-
Якщо комусь буде корисний мій досвід, поділюся. Ловили слоти для двох дітей в Торонто. Перший зловили рівно о 8:00pm. Причому в 7:59 ще слотів не було. Треба було заповнити усе дуже швидко. Перша строба " Упс! Щось пішло не так!". На наступний день зловили слот для однієї дитини. Візит був десь за два тижні. Потім о 8:00 слоти перестали відкриватися. Тож я почала перевіряти ранок. Другий слот зловила десь о 9:20 ранку.
-
Доброго часу. Допоможіть будь ласка. Неможу зайти в свій акаунт alberta.ca. Пароль скидала, вводила новий, але не проходить. А на почту приходять листи що через місяц мій акаунт to expire. Нерозумію навіть в якій гілці запитати це питання. В тех підтримку написала на сайті- отримала автоматичну відповідь про присвоєння номеру заявки звернення і тиша. Завести новий акаунт на нову пошту електронну?
-
Я заново заповнювала
-
Добрий ранок. Таке питання: якщо в мене 2 дійсні паспорти, один з них не біометричний, та ще дійсний до кінця року. Чи можна його обміняти на новий? Чи мені відмовлять у консульстві?
12 Jan 2024, 17:45
61670/465917
11 minutes ago