PR CUAET
-
Спробуйте інший браузер. Була та сама петрушка, хоча була 100% впевнена що паролі правильні. З іншого браузера ті самі паролі різко стали правильними )
-
Не найвищий а середній згідно noc. Така вимога дійсно є. Вы не перший з такою проблемою. Або шукати іншу роботу з відповідною зарплатою, а заразважко знайти роботу. Або обирати іншу програму де не потрібен jal.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи є тут ті хто отримав AOR і вже здав біометрію в 20х числах листопада 2023? Чи приходив вам вже Portal 1?
-
Спасибо большое У вас офицер запросил потом чтобы была с консульства?
-
Більше року
-
За законом ви можете мати не більше 2 паспортів одночасно. Тож один з них ви можете залишити (написавши відповідну заяву), а один - обов'язково здати.
-
Та шо ж такое, все проспала 😁
-
Спасибо большое) странно конечно Просто не знаю можно сразу перевести ее и заверить, апостиль Или только с консульства, они так долго делают сейчас
-
Доброго ранку . Можна в приват написати в якій провінціі Ви подавалися може ще щось . вітаю Вас
-
vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
Добрий день. Шукаю людину, хто допоможе з свого досвіду вибрати правильний напрямок для отримання PR в Онтаріо. Прилетів чоловік (ми зараз в Оттаві), має досвід трак драйверства, збирається проходити навчання в Канаді. Якщо є хтось, хто зараз йде таким же шляхом, відгукніться, будь ласка) Можно в особисті. Дякую заздалегідь)
-
Десь читала що можна роздрукувати з якогось сайта мiнiстерства може хто знае деталi???
-
Не можу в дiю зайти вже тиждень пише сталася помилка при чому у членiв сiм’ii також
-
Всім привіт, маю запитання: чи буде дійсна довідка про не судимість,яка була взята в 2022 році ? В той час я уже була в Канаді і в Україну більше не поверталась
-
А хто затребував СІНП?
-
Тобто видалити з телефона а потiм знаву закачати?
-
Перезагрузити саму дiю?
-
Тільки що спробувала ,все працює. Спробуйте перезагрузити. Можливо збій в системі
-
Пробуем через тi самi старi телефони з Украiни та не получаеться думала що мо блокуе бо ми в Канадi чи незнаю але треба довiдку а достать не можу
-
В тому той справа, що не середній, а найвищий. З середнім проблем би думаю не виникло
12 Jan 2024, 17:45
61711/466895
4 minutes ago