PR CUAET
-
В Саскачеване следующие условия для электрика: 1. Подтверждение опыта. Должно быть от 5 лет, но не менее 10400 часов.Оформляется это референс леттер и Форма 6А. 2. Подтверждение образования строительной электрика- дисциплины должны совпадать . 3. Подаете на рассмотрение доки, в случае утверждения допускается до экзамена. 4. Если требования не выполнены то либо отказ, либо на аппрентисшип. 5. Если допустили до экзамена то проходной бал 70% и вы получите лицензию
-
Підскажіть, будь-ласка, чи треба платити за нову візу? Я зробила новий ворк перміт(нічого не платила), тепер подаюсь на нову візу -чи треба платити чи ми звільнені від оплати ? Дякую
-
Дякую)
-
В довільній формі. Не зрозумів питання, і т.д. До листа додайте копію військового квитка.В кінці обов'язково напишіть, що жалкуєте і готові іти на співпрацю
-
Підкажіть, будь ласка Може в когось була подібна ситуація Коли робила оплату в Польське Міністерство, там потрібно було вказувати, за яку послугу плачу і для кого В мене не поміщалося написати всю інформацію, як вказано в прикладі на сайті Тому я написала просто «KRK - імʼя і призвіще» Хто робив так само і вже отримав довідку? Боюся просто, що можуть взагалі її не обробити, бо якось не правильно вказала оплату Чекаю вже майже 2 місяці Дякую 🇺🇦🇵🇱 #польща #довідка #несудимість
-
Зрозуміло. Я можу вам дати контакт, але вам можуть дати платну консультацію від 150 дол. Вона вам нічим не допоможе. Ви приїдете, бо вам сподобалася програма, а роботи по цій програмі не знайдете. Люди приїжджають, знаходять роботу і йдуть до консультанта, щоб він підказав, що треба виконати. А ще бувають випадки: є робота, є програма і все є, а ось роботодавець не хоче чогось давати. І все, крах і початок з кінця. Пошук нової роботи і тд. І такі випадки непоодинокі. Атлантична програма найкраща, а хто вам дасть гарантії, що ви знайдете роботодавця з дисигнейте летте? Скил вокер проста, але хто вам дасть гарантії, що вас продержуть на роботі два роки мінімум і не уволять. Зараз повальне скорочення штату
-
Головне, щоб це допомогло) цікаво, тут в когось були такі кейси?
-
Дякую