PR CUAET
-
Є випадки коли вистачало лише пояснення чому не служив (без воєнного квитка), є випадки коли офіцер робив саме запит на документ підтверджуючий що служив/не служив. Це все можна почитати у відповідній гілці.
-
В найгіршому випадку Вас попросять пройти медичний огляд знову.
-
А якщо вже в трекері biometric, medical & eligibility - completed, то що дальше?🙃 Дозапит документів ще може бути? Відмова також?😅
-
При DHL доставці ви теж забиратимете паспорт у консульстві. Просто він надійде швидше
-
Звісно, але були вище відповіді, що нам можна не здавати екзамен знову і в відповідати «Так» Мається на увазі, що приймають екзамен той, якому 1.5 року
-
Звичайно, якщо хочете подаватися в майбутньому на ПР
-
Торонто нотаріус з повним пакетом послуг під ключ
-
Так
-
А ви не пiдкажете якщо заново встановлювати дiю то прив’я зувати номер телефону?
-
Вы ведь понимаете, что разные вещи? 😁 Заявление "не служил" не то же самое, что "не было документа". Лучше напишите, что заполнял анкету в спешке/не понял вопрос) P.S. Если у вас нет свидетельства о рождении, вы ведь не скажете, что не родились 😄
-
Громадо! У мене питання щодо візи у паспорті. Я отримав новий паспорт та подався на нову visitor visa, проте отримав work visa до закінчення перміту. Це я десь напартачив при заповненні на візу чи це тепер так видають? Хто стикався з такою проблемою?
-
Чекаю з листопада)
-
Це точно😂 будемо дивитися. Дякую
-
Найгірше, це - misrepresentation. Що значно, значно гірше
-
Та якось стрьомно, щоб не впаяли misrepresentation. Бо попадеться такий офіцер, який побачить, що протягом 12 місяців тесту не було, а був раніше - і треба ще буде пояснювати, чому не написали правду. Тож краще на всі питання давати правдиві відповіді
-
Дякую!!
-
Дякую ще так спробую
-
Спасибо большое за совет 🙏 Я честно не знаю как и объяснить нормально им.офицеру этот момент Остается надеятся что поймут
-
Ні, треба буде або зчитати АйДі картку/паспорт і пройти верифікацію (скан обличчя), або ж знову увійти за допомогою банк АйДі
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
61841/462957
4 minutes ago