PR CUAET
-
В найгіршому випадку Вас попросять пройти медичний огляд знову.
-
А якщо вже в трекері biometric, medical & eligibility - completed, то що дальше?🙃 Дозапит документів ще може бути? Відмова також?😅
-
При DHL доставці ви теж забиратимете паспорт у консульстві. Просто він надійде швидше
-
Звісно, але були вище відповіді, що нам можна не здавати екзамен знову і в відповідати «Так» Мається на увазі, що приймають екзамен той, якому 1.5 року
-
Звичайно, якщо хочете подаватися в майбутньому на ПР
-
Торонто нотаріус з повним пакетом послуг під ключ
-
Так
-
А ви не пiдкажете якщо заново встановлювати дiю то прив’я зувати номер телефону?
-
Вы ведь понимаете, что разные вещи? 😁 Заявление "не служил" не то же самое, что "не было документа". Лучше напишите, что заполнял анкету в спешке/не понял вопрос) P.S. Если у вас нет свидетельства о рождении, вы ведь не скажете, что не родились 😄
-
Громадо! У мене питання щодо візи у паспорті. Я отримав новий паспорт та подався на нову visitor visa, проте отримав work visa до закінчення перміту. Це я десь напартачив при заповненні на візу чи це тепер так видають? Хто стикався з такою проблемою?
-
Чекаю з листопада)
-
Це точно😂 будемо дивитися. Дякую
-
Найгірше, це - misrepresentation. Що значно, значно гірше
-
Та якось стрьомно, щоб не впаяли misrepresentation. Бо попадеться такий офіцер, який побачить, що протягом 12 місяців тесту не було, а був раніше - і треба ще буде пояснювати, чому не написали правду. Тож краще на всі питання давати правдиві відповіді
-
Дякую!!
-
Дякую ще так спробую
-
Спасибо большое за совет 🙏 Я честно не знаю как и объяснить нормально им.офицеру этот момент Остается надеятся что поймут
-
Ні, треба буде або зчитати АйДі картку/паспорт і пройти верифікацію (скан обличчя), або ж знову увійти за допомогою банк АйДі
-
Дякую
-
Треба знайти клініку яка accepting new patients. Тоді записатись по телефону чи на сайті на initial visit до лікаря що ще має місця. Далі лікар вам розкаже наступні кроки
12 Jan 2024, 17:45
61842/467877
4 minutes ago