PR CUAET
-
Дякую!!
-
Дякую ще так спробую
-
Спасибо большое за совет 🙏 Я честно не знаю как и объяснить нормально им.офицеру этот момент Остается надеятся что поймут
-
Ні, треба буде або зчитати АйДі картку/паспорт і пройти верифікацію (скан обличчя), або ж знову увійти за допомогою банк АйДі
-
Дякую
-
Треба знайти клініку яка accepting new patients. Тоді записатись по телефону чи на сайті на initial visit до лікаря що ще має місця. Далі лікар вам розкаже наступні кроки
-
Так, це ваші контактні дані
-
Канада з 11 січня приймає такі документи, не вимагає, саме приймає.
-
Боже, кто ж этот бред распространяет? Не нужен апостиль.
-
А я думала, що з DHL доставкою вони прийдуть прямо в моє місто?
-
Добрий день! Якщо людина має два закордонних паспорти, які дійсні до 25-го року, чи можливо один анулювати і зробити новий?
-
Вітаю. Скажіть, тут в чаті є закріплене повідомлення реклами Агенції з перекладу Екпрес. Хтось з ними працював вже? Їм можна довіряти?
-
А підкажіть, будь-ласка, яка ситуація зараз із вимогою Канади до подвійної апостилізації всіх документів від України? Я ще в Україні готую документи і мені всі бюро перекладів кажуть, що із 11 січня ьаке нововаедення. Чи може хтось роз'яснити мені, чи дійсно потрібні тепер такі складнощі?
-
Добрый день! Подскажите пжл не совсем понятно касательно биометрии. Мне надо ехать (куда?) делать биометрию Или сначала надо подать заявку на PR и потом ожидать приглашение на биометрию? Кто может подсказать, напишите пжл в ЛС. За ранее, спасибо) 🇺🇦
-
Ми там же , чекаємо 🙂 може бути ще дозапит доків, що підпадають під background verification Як стане комплітед також, тоді вже певно без дозапитів
-
Спасибо
-
Так
-
Сначала я отправляю все таки заявку и жду приглашение на биометрию?
-
Заявка - запрошення - біометрія
-
Все еще может быть. У нас после медицины и биометрии через полгода пришел Дозапрос на военный билет.
12 Jan 2024, 17:45
61856/437895
2 minutes ago