PR CUAET
-
Спасибо
-
Так
-
Сначала я отправляю все таки заявку и жду приглашение на биометрию?
-
Заявка - запрошення - біометрія
-
Все еще может быть. У нас после медицины и биометрии через полгода пришел Дозапрос на военный билет.
-
Наша родина успішно отримала свого сімейного лікаря через Healthcare Connect www.ontario.ca/page/find-family-doctor-or-nurse-practitioner#section-1 . Але, як вказали вище, якщо знайдете клініку чи лікаря, що приймає нових пацієнтів, - буде значно швидше.
-
Ми відновлювали через сайт Дії, Досить швидко і зручно. Нові свідоцтва отримали через кілька тижнів, рахуючи з пересилкою оригіналів з України. А самі свідоцтва були готові через кілька днів.
-
В любое другое в Украине обращайтесь, какое нравится и какому доверяете. Разницы нет
-
Цікаво🙃
-
Извините , уточню для фед этапа достаточно перевода с Украины и печатью бюро ? Или нужно нотариально заверять или вообще лучше тут переводить ? Спасибо !
-
Я відновлювала дію пів року тому ,і без номеру телефону це було не можливо зробити,так як вони надсилали код для підтвердження що саме я це роблю ,що доволі є абсурдним,але так було 🙄
-
Извините , уточню для фед этапа достаточно перевода с Украины и печатью бюро ? Или нужно нотариально заверять или вообще лучше тут переводить ? Спасибо !
-
Ніхто нічого не пояснює коли запрошує документи. Це залишилось питанням 🤷♀️
-
Номер телефону потрібно як контактні дані По яким з вами можуть зв'язатися Для надсилання кодів і тому подібне
-
Я отвечал на вопрос получения лицензии электрика именно в Альберте. Я устраивался на работу без экзамена и лицензии. Но я подал аппликацию на рассмотрения моего опыта, то есть иностранный опыт у меня был. Работодателя при собеседовании это устроило и меня взяли на должностьь ученик первого года с зп $19.5 в час. Потом выполнил эти два требования, получил лицензию и повышение. Все кого я знаю прошли примерно такой путь.
-
Привіт, підкажіть будь ласка електронна довідка з дії підходить,чи треба з посольства брати?
-
Не знаю, як було півроку тому, але зараз в мене Дія не просила ніякого номеру телефону
-
Ми висіли в цій штуці пів року, так нічого і не запропонували) круто що вам знайшли!
-
Так. Ви маєте право на 2 закордонні паспорти
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
61871/465905
2 minutes ago