PR CUAET
-
Цікаво🙃
-
Ніхто нічого не пояснює коли запрошує документи. Це залишилось питанням 🤷♀️
-
Я отвечал на вопрос получения лицензии электрика именно в Альберте. Я устраивался на работу без экзамена и лицензии. Но я подал аппликацию на рассмотрения моего опыта, то есть иностранный опыт у меня был. Работодателя при собеседовании это устроило и меня взяли на должностьь ученик первого года с зп $19.5 в час. Потом выполнил эти два требования, получил лицензию и повышение. Все кого я знаю прошли примерно такой путь.
-
За три з половиною тижні! Зателефонував дуже привітний чоловік, який виявився українцем-емігрантом з колишніх поколінь. Мабуть, залежить від конкретної локації та таймінгу загалом. Зараз, здається, трошки більше клінік приймають нових пацієнтів, ніж навіть півтора роки тому.
-
А в нас сімейний лікар взагалі знайшовся сам по собі)). Якось пішли у волк-ін клініку з певними проблемами, вона призначила кілька аналізів та досліджень, потім нам зателефонували з реєстратури клініки й записали знову до неї на прийом. З тих пір до неї й ходимо. В усіх направленнях ім'я цього лікаря.
-
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, можливо у когось схожа ситуація. Я з чоловіком і дітьми знаходжусь у Канаді. Моя мама в Україні. Вона має візу. В неї друга група інвалідності по зору. Я хочу забрати її до себе, у Канаду. Таке питання, чи зможе вона отримати PR разом з нами, коли будем подаватись. Завчасно дуже вдячна !!!!