PR CUAET
-
За три з половиною тижні! Зателефонував дуже привітний чоловік, який виявився українцем-емігрантом з колишніх поколінь. Мабуть, залежить від конкретної локації та таймінгу загалом. Зараз, здається, трошки більше клінік приймають нових пацієнтів, ніж навіть півтора роки тому.
-
А в нас сімейний лікар взагалі знайшовся сам по собі)). Якось пішли у волк-ін клініку з певними проблемами, вона призначила кілька аналізів та досліджень, потім нам зателефонували з реєстратури клініки й записали знову до неї на прийом. З тих пір до неї й ходимо. В усіх направленнях ім'я цього лікаря.
-
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, можливо у когось схожа ситуація. Я з чоловіком і дітьми знаходжусь у Канаді. Моя мама в Україні. Вона має візу. В неї друга група інвалідності по зору. Я хочу забрати її до себе, у Канаду. Таке питання, чи зможе вона отримати PR разом з нами, коли будем подаватись. Завчасно дуже вдячна !!!!
-
Можна про money order детальніше, будь ласочка.
-
Разом у майбутнє! zaluzhny2024.com
-
Йдете в ваш банк, або на Canada Post, і кажете ви хочете зробити money order на consulate general of Ukraine in Toronto / Edmonton. Далі платите кешем чи з дебітки 40 Кад, вам дають чек і квитанцію. Той чек = money order =bank draft надаєте установі коли замовляєте довідку
-
Подача на візу однакова для всіх і йде по одному і тому ж процесу зі всіма однаковими питаннями в анкетах, на які ви даєте правдиві відповіді. Потім офіцер вирішує. Головне - яка база для рішення. У вас був діючий воркперміт - ось він під його термін і надав вам візу. Те, що у візи тип воркер - це чисто їх внутрішня класифікація, яка ні на що не впливає. А ви візу до подачи взагалі не мали? У вас вона повинна була бути на термін воркперміта як мінімум, окрім ситуації коли ви прилетіли по фойлессвізі, або мали новий паспорт по прильоту і на нього вже виписали воркперміт.
-
-
Я коли здавала, останнє завдання на Ріддінгу було пов язане з листуванням. Я переписала деякі речення з рідінгу(як правильно звертатись у формальному стилі, слова-ключики і т.п) і використала їх формулювання під час Врайтінг) впевнена що допомогло мені. Бо у мене з граматикою не дуже