PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html Сейчас полиси действует, что медикал экзем за последние 5 лет прокатит и возможно освободят от повторной сдачи
-
Я коли здавала, останнє завдання на Ріддінгу було пов язане з листуванням. Я переписала деякі речення з рідінгу(як правильно звертатись у формальному стилі, слова-ключики і т.п) і використала їх формулювання під час Врайтінг) впевнена що допомогло мені. Бо у мене з граматикою не дуже
-
Певно, так Два окремі чеки, два окремі пакети документів 1 конверт
-
А можна наприклад на себе і чоловіка разом відправити? 2 мані ордери але 1 конверт
-
Довідки на чоловіка і дружину можуть робитися різний час. Ви впевнені, що обов'язково вони будуть відслідковувати виконання по кожній з них, щоб відправити вам їх потім разом? Краще на кожного вкласти по конверту.
-
Добрый день, Подскажите пожалуйста как отправить надёжно документы из Канады в Украину? Нужен именно проверенный вариант. Документы очень серьёзные, потому если надо будем переплачивать.
-
Где хотите там и переводите. Печати бюро достаточно
-
Стоп! Ні подвійного ні потрійного. Взагалі ніякого
-
Тоді або супервіза або спонсорство
-
Дякую! А якщо не встигнемо?
-
Уточните в DHL, например Или еще какие почтовые службы. Можно и Канада пост с отслеживанием трека
-
Ні, разом з вами не зможе, а ось якщо ви встигнете отримати піар до 24 жовтня, то вона зможе подати по вас на піар , по новій програмі для українців
-
Добрий день, цікаво чи хтось отримав запит на відбитки пальців хто подався після 20 листопада? Або оплатив біометрику після 20 листопада? Дякую
-
Спробуйте через консульство, там мають бути такі послуги. Або зв'яжіться з РАЦС онлайн, можливо, у зв'язку з війною, вони надають таку послугу на підставі он-лайн заявок, без особистої присутності.
-
Добрий вечір, якщо потрібні довідки з України або інших європейських країн пишіть в особисті
-
Но платить надо будет как за взрослого на федеральном этапе?
-
Я без дии отправлял в эдмонтон, 2.5 месяца заняло. Пишите им мейлы и просите подтвердить что ваша заявка у них и в работе. Мне именно это и помогло
-
Спасибо большое за совет, всё верно. Я провёл предварительно инвестигейт через гугл, но тут важно чтобы это уже был вариант который кто-то использовал и всё доехало быстро и в целости.
-
Спасибо большое. Будем оформлять.
-
DHL, FedEx. Ми відправляли з Європи в Азію важливі документи і назад. Все чітко й швидко.
12 Jan 2024, 17:45
61907/462957
4 minutes ago