PR CUAET
-
Спасибо большое за совет, всё верно. Я провёл предварительно инвестигейт через гугл, но тут важно чтобы это уже был вариант который кто-то использовал и всё доехало быстро и в целости.
-
Спасибо большое. Будем оформлять.
-
DHL, FedEx. Ми відправляли з Європи в Азію важливі документи і назад. Все чітко й швидко.
-
Я высылала канада пост, мне с украины вроде dhl присылали документы.
-
Так, у Консульстві є послуга витребування документів. Просто це може зайняти трохи більше часу
-
Добрий день,можливо хтось має контакти сертифікованого україномовного психолога в Оттаві,Онтаріо.Дякую
-
У мене була фойлесвіза, проте мої знайомі подавалися рік тому безкоштовно і їм надали візітор на 10 років
-
Через консульство казали рік і більше чекати, тому краще Дія
-
А якщо дитина на той час працюватиме (у 18-20 років), тобто в якомусь сенсі буде фінансово незалежною, але неодруженою? Судячи з інформації на сайті - все одно йде причепом до батьків. Це дійсно так?
-
А для того щоб зробити мані ордер досить тільки назви консульства?
-
Як за дитину
-
Подавались 2 листопада. Тишина
-
Кто как отвечал на этот запрос, не имея военника? У меня была только военная кафедра, военника нету, не служил. Может у кого была подобная ситуация?
-
translayte.com/certified-translations/canada?ref=83893
-
Тобто там немає пункту що "не повинен працювати", лише пункт "Не має мати партнера"
-
Дякую)
-
Так. Але перевірте точну назву на сайті Для Едмонтон то здаєтся просто consulate general of Ukraine Для Торонто consulate general of Ukraine in Toronto
-
має йти разом. Там написано якщо вище ліміту (тобто 22 і вище) то можна включити у заявку, якщо все ще залежить від батьків (тобто під опікою). А так до 21 включно має бути все ок)
-
www.translationagency.ca/calgary_edmonton_ukr
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто-то летал в Европу что б сделать паспорт? Записаться в Канаде нереально…
12 Jan 2024, 17:45
61924/431644
2 minutes ago