PR CUAET
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто-то летал в Европу что б сделать паспорт? Записаться в Канаде нереально…
-
Дякую
-
Можна два не можна подвійного
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, status of proof це для спонсора, так?
-
‼️Добрий день, потрібна порада‼️ У дитини віза вклеєна в старому паспорті, на візу в новий паспорт не подавались. Є дійсний візітор рекорд. Питання, чи можна швидко отримати якийсь документ по якому дитина зможе в'їхати назад в Канаду? Якщо так, то як називається? Скільки коштує? Дуже дякую!
-
Чекаю з 4 грудня
-
Дякую
-
Честь. Справедливість. Україна. ZALUZHNY2024.COM
-
Нет, я не регистрировался как апрентис. Синяя книга выдается апрентисам которые проходят учебу. Меня зарегистрировали как сразу на advanced programm и выдади зеленую книгу
-
Люди пишут объяснительную, что была военная кафедра, поэтому не служил
-
В зависимости от того в какое консульство будете направлять, у них на сайте в инструкции будет написано что именно на драфте написать
-
Добрий день,можливо хтось знає контакти україномовного психолога в Оттаві.
-
Нічого не зрозуміла. У вас є старий паспорт, який вже не дійсний? Віза дійсна в старому? І є новий паспорт без візи?
-
Свідоцтво можна перекласти в Україні, і щоб вам вислали скан-копію (оригінал + переклад). Не знаю, чи потребується нотаріальним переклад, але я просила для себе, щоб зробили нотаріальний переклад
-
Здравствуйте, подскажите если образование только 9 классов школы и 2 года военного училища выходит, что это только среднее образование. С этим тоже нужно обращаться в WES? Было ещё ПТУ(незаконченно)
-
Гарний фінт вухами,молодший лейтенант
-
А свідоцтво про народження потрібен орігінал? Чи як взагалі? Чи можна по скан копії його перекласти?
-
Добрий день,можливо хтось знає контакти україномовного психолога в Оттаві
-
Якщо нема змоги дістатися до свідоцтва про народження, замовте через Дію.
-
Дякую вам велике!
12 Jan 2024, 17:45
61943/468088
2 minutes ago