PR CUAET
-
Добрий день,можливо хтось знає контакти україномовного психолога в Оттаві
-
Якщо нема змоги дістатися до свідоцтва про народження, замовте через Дію.
-
Дякую вам велике!
-
Треба копія з оригіналу + переклад (ці документи в електронному вигляді, оскільки ви будете подавати їх онлайн).
-
Старий паспорт expired. Зробили новий паспорт, але він без візи. Які є варіанти швидко отримати візу без вклейки і скільки це коштує?
-
Дитину до 22 років ви включаєте у свою заявку, це точно. Дитина може жити де хоче, працювати, тільки не бути одруженим.
-
Я вибачаюсь,всеодно не зрозуміла, оригінал потрібен, бо він в окупованому місті і звідти ніхто його мені не вишле ?
-
Напишіть ще мені будь ласка. Дякую
-
А якою службою пересилали ,підкажіть будь ласка.
-
Вопрос же как быстро вернуться в Канаду без наличия визы. Ответ - никак. Подаваться на визу и ждать.
-
При чем здесь 31 марта, если ребенок уже был в Канаде и уже имеет действующий визитор рекорд?
-
Нажаль, але потрапити до Канади можна тільки по візі. Тобто подавати на візу по новому паспорту. І молитися, щоб дали швидко. Я наскільки розумію, ви хочете всі встигнути до 31 березня. По-перше, вам можуть встигнути дати візу, ви можете обґрунтувати ситуацію, по-друге, ви можете приїхати самі до 31, отримати ворк пермит, потім, коли у дитини буде віза, забрати її, дитина буде по вашім ворк пермітам спокійно вчитись, мати медицину. Ви не отримаєте тільки 1500 сад на дитину і все
-
Нет таких вариантов. То, что у вас есть просроченный паспорт и просроченная виза не дает вам никаких преимуществ. Подавайтесь на обычную визитор визу на общих основаниях.
-
Візу без вклейки роблять у вигляді виключення у вигляді SJTD, якщо в людини нема паспорта за певних обставин. А у вас він вже є.
-
З військовою кафедрою давали воєннік, принаймні в 2000х, тому думаю для ircc буде дивно що хтось надсилає воєннік з кафедрою а хтось каже що нема
-
Так, дякую.
-
Про
-
Вам хтось може вислати скан-копію оригіналу? Може, хто є зі знайомих в окупованому місті?
-
Я ж отримувала)
-
Наразі як раз йде 20 листопада ці пару днів. Вже напевно наступного тижня почнуться наступні дні. Вчора отримала AOR та biometric request за 20 листопада для мами.
12 Jan 2024, 17:45
61960/436432
3 minutes ago