PR CUAET
-
Наразі як раз йде 20 листопада ці пару днів. Вже напевно наступного тижня почнуться наступні дні. Вчора отримала AOR та biometric request за 20 листопада для мами.
-
Відправляє все)
-
Нова пошта не відправляє у Канаду
-
З України так. Я постійно отримую
-
Так, буде, але що робити, якщо нема. Тільки писати і молитись, щоб повірили
-
⁉️Підскажіть будь ласка через яку програму ви заповнювали Academic Records Request Form? В мене не вміщується назва інституту та професія у відповідні рядки, а шрифт не стає меншим 😕
-
А вони беруть оригінали документів ?
-
Свяжитесь сначала с апостиль юа, спросите у них. Может это секондари скул 9+2
-
Десь за тиждень
-
Нова пошта швидко пересилає з України
-
Може хтось знає DHL -пересилає з Канади в Україну і навпаки ?
-
То довго(
-
Родичі пересилали Укрпоштою
-
Я не догледіла, що вони були тут. Так. Я теж сказала тільки віза.
-
Дякую. З Києва теж не змогли друзі відправити оригінал перекладу з апостіль юа. Якесь диво. Вчора дівчинка в групі Галіфакса писала, що нова пошта відмовилася відправляти до Канади і шукала як можна.
-
У мене є два закордонні паспорти: старий і новий. Нещодавно я прилетів до Канади за новим паспортом і отримав там візу. У старому паспорті в мене є відмітки про всі попередні поїздки до прильоту в Канаду. Старий паспорт залишився в Європі, і мені важко отримати до нього доступ. Зараз я хочу подати заяву на постійне проживання в Канаді на федеральному рівні, але у мене є тільки новий паспорт з однією відміткою про приїзд до Канади. Чи можу я подати заяву тільки з новим паспортом, на якому немає відміток про мої попередні поїздки, чи варто спробувати отримати доступ до старого паспорта, хоча це забере час і потребуватиме поїздки в Європу і назад? Я турбуюся, що заява з новим паспортом без попередніх відміток може викликати зайві запитання.
-
А з Миколаєва відправляли просто посилку через укр пошту і трохи довше йшла, забирала на Канада пост
-
Мама відправляла з Києва
-
Підкажіть будь ласка, буду дуже вдячна за наводку. Місто, та з саме якого відділення. Дніпро нова пошта відмовили, Одеса відмовили, Камʼянка відмовили, Словʼянськ відмовили, Львів відмовили. Вдалося тільки через Укрпошта з dhl.
-
А якщо один паспорт сканує, а інший - ні? (Обоє біометричні, але видані в різні роки)
12 Jan 2024, 17:45
61979/428996
about a minute ago