PR CUAET
-
Так, незалежно від програми і незалежно від того основний заявник чоловік чи ні
-
Привіт. Таке питання. У останній формі не вистачає мені рядків - заявка на ПР на провінцію 5669 e Хотів додати рядки, але PDF не можу ніяк редагувати: 1) пробував через крякнуту Adobe 2) в хромі додаток Adobe 3) на компі через ,,друкувати і зберегти в PDF,, Нічого не допомогло. Що робити?
-
Дуже вам дякую Катерина
-
Це не син, а чоловік, якому 40 років
-
Понял, ждем :)
-
Я ось на цей дзвонила до IRCC 1 (888) 242-2100
-
Ну які курси без закінчення школи? Тільки тут школу закінчувати тоді і теж питання, а в який клас йти. Пишіть своєму вчителю, завучу. Я сину дублікат отримала, бо оригінал в універі.
-
Скажіть чи обов‘язковий цей бланк? Бо ми в процессі взяття довідки про несудимість у Грузії без нього. Чи повинно у довідці бути написано, що це для Еміграційної Служби Канади?
-
Ще не. Я думаю далеко до цього ще. Як ми бачимо вони тільки aor роздають. Навіть ті хто подався ще в жовтні нічого після біометріі.
-
На електронну пошту. Потім підвʼязали до GCkey аплікацію.
-
Подаватись буду я, у мене всі документи в наявності, дякую Вас велике!
-
Додатковий документ надсилати з тим що не вміщається
-
І ще, подавати на піар дружині, а він у неї буде в заявці і тоді нічого не треба
-
Я уже не помню как там было, Толи бланков небыло у них, не помню в общем почему не получил, давно это было, в начале 2000х
-
Дякую
-
Тоді можна знайти коледж та довчитися, але там все рівно питають секундами скул
-
я писала о таком, у меня такая же проблема. Я и звонила им и писала на Web Form - говорят, что всего хватает и ничего не надо.... если что то надоо будет - они свяжутся
-
Велике дякую!!!!
-
Виходить так, що немає жодного документа про освіту
-
Які саме? Відмітку в анкеті при подачу на візу ставили що треба ворк перміт.
12 Jan 2024, 17:45
62042/462070
2 minutes ago