PR CUAET
-
Точно, проверил, вы правы. Значит по идее мы освобождены от повторной сдачи
-
То звісно проходили але фраза звучить : If you apply for permanent residence, you must have an immigration medical exam. Your family members must also have a medical exam, even if they're not coming with you. uns page
-
Але ви проходили IME цей самий
-
Спробуйте все написати в оригінальному файлі (шрифт мав би зменшуватись), а підпис та дату через adobe чи будь яку іншу програмку
-
Так але я приїхала по куает а там написано про медецинский на PR
-
Проте не варто надіятися... Краще шукайте спосіб легалізації в Канаді, якщо ця країна Вам подобається. Інколи шлях може бути довгий та тернистий, але це як кому пощастить.
-
Биометрию нужно пройти в течении 30 дней после приглашения эту самую биометрию пройти. Без письма-приглашения вы ее не сдадите
-
В оригінальному файлі шрифт зменшився, але коли його зберегти, то знову збільшується і роздруковується неправильно
-
Місяць назад видали на 10 років . Напевно в залежності від дат , які ви вписали
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи є тут хто вже отримав довідку про несудимість з Польщі? Буду вдячна, якщо відгукнетесь .
-
Отримали тільки АОR. Запиту на біометрію не було
-
Я роздрукувала і пишу від руки, потім сфотографую, бо файли з Adobe чомусь не завантажує на цей сайт🙈😔
-
Мої доньки дали на 10 років , отримали новий паспорт , подали го новий перміт , потім на візу по новому паспорту . Це було місяць назад
-
Там вже більше від офіцера залежить, якщо він захоче, то запросить новий, але коли подаєтесь то достатньо старий прикласти)
-
📍Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️ WhatsApp - +1 (912) 456‑1343
-
Доброго дня! В Торонто дали ворк перміт тільки на 1 рік. А чоловікові до кінця паспорта на 2 роки. Я вагітна зараз. Медогляд пройти до кінця не можу, бо флюорографію не можу здати. Чи можна продовжити ворк перміт до 3х років в моєму випадку?
-
А если есть два загран паспорта , один старый не биометр (на нем скоро срок выйдет), второй-биометрический , то с двух снимать скан копии всех страниц с отметками или только с основного биометрического?
-
Хм, окей, якщо ви не збережете, а просто закриєте, то все, що ви написали зникає? Напишіть мені в приват
-
Я подал в середине ноября доки, приглашение на биометрику пришло 30 января.
-
Напишіть все в оригінальному файлі, тоді Print and Save as PDF і тоді через якусь програмку зробіть підпис і дату поставте, так мало б бути спрацювати
12 Jan 2024, 17:45
62073/431102
3 minutes ago