PR CUAET
-
Смотрите внимательно письмо , в низу важная информация
-
Ви я так розумію не в Канаді? Бо, ви би зрозуміли, що відповісти на ваше питання не реально, хто ви, яке знання мови, яка освіта? Таких позицій дуже багато і ніхто вам не скаже, на яку вас візьмуть
-
Доброго дня! Можливо хтось розбирався і знає яка різниця між програмами на PR, Alberta Opportunity Stream and Rural Renewal Stream? Я щось не зрозуміла яка різниця( Завчасно вдячна за відповідь!
-
Доброго дня! Шукаю імміграційного консультанта. Потрібна консультація.
-
Ну наприклад, по одній треба проживати і працювати будь де в Альберті, а по іншій в вибраних сільських регіонах
-
Порекомендуйте сайт або вчителя для підготовки до CELPIP, дякую
-
Я теж їм майже так написала, вказала імена українською та англійською та адресу звідки надсилала і в той же день мені надіслали відповідь, і ще у темі листа написала: «довідка про несудимість. будь ласка підтвердіть отримання документів»
-
Вказаний
-
Перелік сільських регіонів вказано у програмі? я такого не знайшла
-
А нужно чтоли переводить? Вроде на данном этапе не нужно
-
Тут не подскажу. Надо у консультантов спрашивать
-
Дякую, спробую. Але здається там не має пункту роздрукувати (використовую макбук)
-
Ворк перміт продовжують далеко не всім на 3 роки. Якщо у вас він був менший, ніж на 3 роки, то, швидше за все продовжать. Але чи буде це загалом (із попереднім пермітом) 3 роки, або більше, ніхто не підкаже.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Написано, что должно быть отдельно письмо приглашение с инструкцией. Или я что-то неправильно понимаю? Когда букаешь биометрию спрашивает номер и пишет, что у тебя должно быть письмо приглашение.
-
Той що здавали по приїзду підходить для PR. Я при отриманні PR повторно не сдавала, той зарахували
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка. Роблю заяву на подовження ворк перміту та візітор для дітей. Є кілька питань: 1. Ящко сдавали мед.екзамен 1,5 роки тому,то треба робити новий,чи той підійде? 2.Роблю все з одного акаунту,то там є питання про якісь кошти,якщо робиш це для членів сім'ї.Я написала,що по КУАЕТ ми звільняємося від сплати,так чи ні?
-
Дякую.
-
Для програми Alberta opportunity stream атестат переклав тут info@pereklady.lviv.ua без нотаріусів і отримав номінацію
-
Доброго дня! Якщо моя мама пенсіонер і має другу групу інвалідності по зору, вона може подаватись на гуманітарну програму?
12 Jan 2024, 17:45
62093/439184
3 minutes ago