PR CUAET
-
Хтось знає/робив так? Чи може дружина записатись, а я прийду? На роботі не завжди встигаю зайти на сайт
-
Все правильно. Це ідеальний варіант. Відсканувати тільки задню сторінку.
-
Дякую! А як задовго приходить пластик?)
-
Вчора були в консульстві. Моє ім'я - паспорт на мене. Чоловіка ім'я - паспорт на нього. Можете сперечатися скільки хочете, але є так як є.
-
А комусь відмовляли якщо запис через дружину?
-
Так дата яка буде вільна має яскравіший чорний колір а знизу будуть розміщені години для вибору. На все про все у вас хвилина. Не встигнете і знову чекати треба буде.
-
Запис за прізвищем. Приходить той, хто записаний за прізвищем ім'ям
-
Нам зробили у шоперсі, надрукований і електронний варіанти. Саму фотку загрузили електронний варіант щоб не парітися, а зворотню - скан. На іншу заявку сканували і те і те, бо не було електронного варіанту але дотримувалися вимог до файлу та розмірів фото
-
На чиє імя запис
-
А що робити якщо потрібно паспорт для дитини?
-
Можете, якщо вона потом прийде з вами. Але чому ви їй не дадите вхід на ДІю чи не зробите файловий ключ з Приватбанком і вона зайде з нього та зарезервує слот під вашим ім'ям?
-
2 жовтня робили новий паспорт в Єдмонтоні. Після цього нам запропонували купити конверт, заповнити його, та залишити у консульстві для доставки на адресу яку ми вказали з новим паспортом. Поділиться хто зіткався з цим і проходив таку процедуру, скільки пройшло часу до отримання і яка у вас провінція? Дякую.
-
Потрібен присяжний переклад
-
Тобто ви просто відправили їм е-mail, що передаєте слот такій-то людині?
-
Хто-небудь зловив сьогодні слот?
-
На 3, но разных видов услуг или мест. Два на ребенка до 16 лет не сделать запись в одном консульстве, а в разных можно.
-
Треба спробувати
-
На того з батьків, хто буде подавати заяву.
-
З копією свого паспорта та скріном запису із кабінета МЗС де відображаються всі записи людини.
-
Не совсем понимаю, если я предоставляю цифровую фотографию , заднюю часть я как должна добавить отдельным файлом ?
12 Jan 2024, 17:45
62303/466860
5 minutes ago