PR CUAET
-
Там є вайбер, напишить, можливо вам допоможе
-
Мені треба електронно подати а не фізично
-
@OstapBosak писав, що не консультує лише квебеку, бо там відмінність
-
Вітаю, друзі! Прошу зазначити, що перекладачі в Канаді не ліцензуються, а сертифікуються. Вони отримують саме сертифікат, проходять сертифікацію. Термін "ліцензований переклад/перекладач" неправильний. Ліцензію, наприклад, отримують лікарі, ветлікарі і інші професії, які підлягають ліцензуванню.
-
Дуже дякую🤝
-
Усі отримують довідки з різних країн, потім перекладають їх на англійську як їм вигідніше. Я замовляла з 6 країн, отримувала на 6 різних мовах, все перекладала у бюро перекладів в Україні за 650 грн за переклад
-
Так. Просто перекласти тут, у Канаді. Без нотаріуса в Китаї
-
Извините, потерял нить, это вы к тому что надо просто документ перевести у сертифицированного переводчика?
-
Документи надіслав кур'єром НП і все. Жодних проблем
-
Консультанти консультують по окремій провінції чи деякі спеціалізуються по декільком?
-
@Konarik_69 Гляньте вище - нам із вами відповіли щодо китайської довідки
-
То що мені вказувати regulated чи ні?
-
Багато разів писали, без строку, якщо не повертались у країну, але офіцер може запросити нову
-
Я customer service representative
-
А якщо вказати що не regulated?
-
Я робив все через apostillegroup.com.ua/ceny.html#wes_icas 6000 грн 2 диплома.
-
На номінацію диплом потрібен від основного заявника, від дружини ні
-
Привіт. А що за зміни учора відбулися у іміграц. програмі Квебеку?
-
В мене повна тиша. 20 грудня біо, і все. Чекаємо. Бекграунд чек ін прогрес. Іліджібіліті чек навіть не почато.
-
Довго готувались через тиждень екзамен,а я не готувався навіть по clb 6,але мені треба всі 4,що робити
12 Jan 2024, 17:45
6231/464901
5 minutes ago