PR CUAET
-
Приде email від dhl, якщо ви про нього В мене передача паспорта з мзс в доставку зайняло три тижні
-
Підкажіть будь-ласка, після того як я вислала форму та оплату доставки паспорта до консульства, скільки я маю чекати на їхню відповідь? Чи вони не відповідають?
-
Дякую! Бо я переживала
-
На вашу квитанцію
-
Консульство нічого не пише
-
В dhl є трек, по ньому можна слідкувати В консульстві вам давали код, по ньому буде написано документ прибув до дипломатичної установи
-
На жаль, не знаю. Але має десь бути. Чи в Едмонтоні, чи в Калгарі
-
Як зробити файловий ключ? У мене нема банківського рахунку в Україні.?
-
Фото потрібно для персонального файлу і анкети, які будуть роздруковані і зберігатися певний термін в архиві.
-
Такі самі вимоги. І для громадянства такі самі. А на паспорт інше фото.
-
кто-то знает есть ли IELTS прошлых годов и тп?
-
Биометрию вам заново нужно сдавать для PR
-
Так, але для анкети раніше було потрібно маленьке фото, щось типу 35х40. І до нього не було вимог наче мати на обороті печатку і тд. А тут вже вимоги для фото як саме на PR картку
-
Хоча і на федеральному рівні подавався. Все добре
-
На PR та біометрія не підходить
-
Сканує, прикладати потрібно задньою обкладинкою в 90 градусів (так що б телефон и паспорт виглядали як +). Почитайте уважно інструкцію в Дії чи в інтернеті.
-
А для dependent child’s с какого возраста биометрия нужна?
-
Скільки часу чекати на справну зараз з консульства?
-
мне еще не пришел, но люди пишут что может идти между 20 дней до полутора месяца
-
Дело в том, что некоторые консультанты запугивают, что мол нельзя и могут быть вопросы потом..
12 Jan 2024, 17:45
62385/466049
4 minutes ago