PR CUAET
-
Доброго вечора. Підскажіть,хочу записатись на біометрію в Калгарі,на сайті ввожу назву Calgary ,появляється тільки один варіант Calgary International Airport.Що я роблю не так?
-
Тут как со справками из консульства. Как кто трактует. Официально требования другие. Прокатит в pdf. Ну ок. Отлично. Только еще один ньюанс - aor это внесение файла в систему - global case management system. Документы еще никто не смотрел детально на соответствие требованиям.
-
Номер аппликации- и есть AOR. Поздравляю
-
Підкажіть будь-ласка, якщо хтось знає Коли подавалась на CUAET в «employment and activities for the past 10 years” написала унівєр і потім роботу, все як і є Але тільки шо як осєніло! Я літала на 3 міс по Work and Travel в США і це ж якби теж робота) Чи додавати лист пояснення на федеральний? І якщо так, то так і писати у вільній формі, що правда забула включити це і тд? Дякую
-
Підкажіть будь-ласка, якщо хтось знає Коли подавалась на CUAET в «employment and activities for the past 10 years” написала унівєр і потім роботу, все як і є Але тільки шо як осєніло! Я літала на 3 міс по Work and Travel в США і це ж якби теж робота) Чи додавати лист пояснення на федеральний? І якщо так, то так і писати у вільній формі, що правда забула включити це і тд? Дякую
-
Можете будь ласка написати , коли Ви оплатили за біометрію і коли Вам прийшов запит на здачу ?
-
В мене немає ніяких проблем. Я зробила фото згідно IRCC інструкції які мають бути в чітко вказаному форматі та розмірі. Якщо би ви робили за усіма вимогами то зрозуміли би що зробити скан одразу двух фоток у форматі (measurements must be between 715x1000 and 2000x2800 pixels) не можливо. На мій погляд у вас проблеми у вас з етікою спілкування. Не забудьте додати що то мені кума сказала про вимоги до фото на піар.
-
Я не бачила запитань. Задайте ваше питання. Я прикріплю вас до консультанта. Але тут не готують кейси на подачу. Тут можуть сказати де прочитати або як заповнити якесь поле. Ось дивіться, я подавала сама без консультантів і грошей на це. Відкривала програму і виконувала все, що вимагали. Із обовʼязкових документів по всіх програмах тест з англійської, паспорт закордонний, освіта або її Wes , свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб або розлучення, на федеральний рівень довідка про несудимість зі всіх країн де мешкали більше 6 місяців з 18 років, військовий квиток практично у всіх запитують, референс леттер або джоб офер тощо, фото