PR CUAET
-
Я не бачила запитань. Задайте ваше питання. Я прикріплю вас до консультанта. Але тут не готують кейси на подачу. Тут можуть сказати де прочитати або як заповнити якесь поле. Ось дивіться, я подавала сама без консультантів і грошей на це. Відкривала програму і виконувала все, що вимагали. Із обовʼязкових документів по всіх програмах тест з англійської, паспорт закордонний, освіта або її Wes , свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб або розлучення, на федеральний рівень довідка про несудимість зі всіх країн де мешкали більше 6 місяців з 18 років, військовий квиток практично у всіх запитують, референс леттер або джоб офер тощо, фото
-
Можна, я відправляла, за пару тижнів довідка прийшла.
-
Здається 29 листопада,подавав документи(тоді і оплатив) сьогодні прийшов запит на здачу
-
Доброго дня друзі🇺🇦 Якщо ви плануєте летіти в місто Калгарі,є дуже корисна група в телеграмі. Допомога з безкоштовними меблями, домашнім утвором і багатьом іншим, перші кроки та поради від волонтерів, Можливість отримати безкоштовну доставку безкоштовних речей,та багато іншого, допомагаємо один одному створити міцне ком'юніті. t.me/Moving_Calgary_Alberta
-
Підкажіть ,будь ласка , може хтось знає, так сталось, що є основний загран біометричний та другий -небіометричний. В старому небіометричному стоїть віза США для моряка робоча ,ця віза до 2026 хоча сам паспорт до 06.2024. За цю США візу зовсім забули, коли заповнювали анкету на cuaet та зараз бачимо, що в віконце про US nonimmigrant visa, поставили No. Але ж то напевно і є та nonimmigrant ..не знаємо. Підкажіть будь ласка, що робити в такому випадку ? Та якщо два загран паспорти , чи копії сторінок з відмітками з обох знімати при подачі? Дякую заздалегідь 🙏
-
Не має різниці, можна як дебетовою так і кредитною.
-
Я робила і фізичні і просила ці фото мати в електронному вигляді. На першому етапі не має великого значення якщо ви відскануєте сканером що є наприклад в айфоні фізичне фото, так само і зворотній бік теж. Потім формуєте два pdf файли в один. На другому запиті має бути фото не в pdf форматі, тож або перефотографуєтесь (але не забудьте попросити електронний формат фото), або зробите фото з Вашого фізичного фото в jpeg форматі.
-
Нажаль не знаю що таке Усіукс. Але в любому випадку нічого не трапиться якщо ви спробуєте нею проплатити.
-
Підкажіть, будь ласка, як ви завіряли українські дипломи. Ми зробили переклад печаток та копії, але не можемо зрозуміти за якою процедурою їх надсилати в Українське Посольство. Чи це має йти як authentification and legislation (можна надсилати поштою копію та оригінал) чи як нотаріальні дії, які вимагають особистого візиту до консульства. Будемо дцже вдячні за допомогу
-
Бачу, що було подібне питання вище. Чи вирішили проблему? Як ні, давайте ресьорчити разом :)