PR CUAET
-
Не має різниці, можна як дебетовою так і кредитною.
-
Я робила і фізичні і просила ці фото мати в електронному вигляді. На першому етапі не має великого значення якщо ви відскануєте сканером що є наприклад в айфоні фізичне фото, так само і зворотній бік теж. Потім формуєте два pdf файли в один. На другому запиті має бути фото не в pdf форматі, тож або перефотографуєтесь (але не забудьте попросити електронний формат фото), або зробите фото з Вашого фізичного фото в jpeg форматі.
-
Ні без
-
Зайдите на сайт и выберете страну Португалию там будет написано откуда что брать. У каждой страны свои учреждения
-
Нажаль не знаю що таке Усіукс. Але в любому випадку нічого не трапиться якщо ви спробуєте нею проплатити.
-
Підкажіть, будь ласка, як ви завіряли українські дипломи. Ми зробили переклад печаток та копії, але не можемо зрозуміти за якою процедурою їх надсилати в Українське Посольство. Чи це має йти як authentification and legislation (можна надсилати поштою копію та оригінал) чи як нотаріальні дії, які вимагають особистого візиту до консульства. Будемо дцже вдячні за допомогу
-
Дякую, в мене просто дебетова Усіукс, може й не пройти вони незвичайні
-
Тож можна вже створити гілку PEARSON
-
Бачу, що було подібне питання вище. Чи вирішили проблему? Як ні, давайте ресьорчити разом :)
-
Чи всі вже знають - з 30 січня вже можна здавати Pearson тест замість IELTS або CELPIP
-
О мобилизации , 7го , нас коснется мол консульские услуги только по предъявлено военника
-
Ну это хорошо что есть , но вдруг дозапросы какие то справок , или вы уже получили пр?
-
В мене все є) В консульство не треба
-
Понимаю согласен что раньше апреля все будет спокойно скорее всего но это не за горами и что потом ?🤷♂️
-
буде ще 2 і трохи часу це займе
-
Його тільки в 1 читанні покищо приняли
-
Ми подавалися на початку листопада. Відповіді немає.
-
Скажіть, будь-ласка, в Едмонтоні хтось впіймав сьогодні слот?(діти до 16) ,,,,,це просто капець,,,,,
-
З переписок вище зрозуміла, що на дебетових картках переважно ліміт і його треба піднімати. На кредитових, особливо якщо достатня сума, таких проблем нема.
-
This one
12 Jan 2024, 17:45
62467/452915
2 minutes ago