PR CUAET
-
Нема закордонного паспорту, чекаємо ще а довідку з дії не виходить взяти бо пише помилку взагалі зайтине получається
-
Та,а кто говорит про просто так? На основании закона...
-
після 31.03 відкритий перміт не продовжити просто так
-
В Польщі найбільші черги, здається. А ДП Документ же є зараз у багатьох країнах. Навіть у Туреччині
-
Може, колись у Канаді відкриють. Але то для нас усіх вже пізно, звісно, буде
-
виганяти не будуть, без діючого перміта/пр люди поїдуть самі 😁
-
Поділіться будь ласка контактом лойера кому можна зателефонувати з одним питанням на 15 хвилин за невелику плату Можна також в особисті повідомлення
-
Пока да.а дальше видно будет...та никто никуда не выгонит...будем жить и работать
-
хіба що так
-
Ну у каждого разный...у меня к примеру на основании пермита супруги у нее на год больше.
-
якого?
-
а ше краще стелити соломку зарання)
-
а як люди, в яких не вийшло отримати пр, житимуть без легального статусу, страховки і тд?)
-
Придет время узнаете...жизнь так устроена в ней всему свое время
-
Пока в стране война. Никто никуда не поедет не переживайте
-
ну поки що Канада не придумала ніяких нових програм спеціально для українців, крім возз'єднання. а надіятись, що оголосять щось в останній момент то таке, можна залишитись ні з чим
-
Это как минимум глупо...
-
Куда? Поедут? Я не скажу про все провинции я живу в Квебеке. .здесь кптострафическая нехватка рабочей силы..валом жилья сдается. .так зачем отпускать людей которые работают и платят налоги?
-
Привіт, якщо подаватись за гуманітарною програмою на ПР, у випадку відмови чи буде це впливати на ПР у майбутньому?
-
Я не могу сказать за все поовмнци..там где много людей куда все съедались вполне реально что могут отправить домой а там где не хватает людей...будет их удерживать
12 Jan 2024, 17:45
62504/451807
18 minutes ago