PR CUAET
-
ну поки що Канада не придумала ніяких нових програм спеціально для українців, крім возз'єднання. а надіятись, що оголосять щось в останній момент то таке, можна залишитись ні з чим
-
Это как минимум глупо...
-
Куда? Поедут? Я не скажу про все провинции я живу в Квебеке. .здесь кптострафическая нехватка рабочей силы..валом жилья сдается. .так зачем отпускать людей которые работают и платят налоги?
-
Привіт, якщо подаватись за гуманітарною програмою на ПР, у випадку відмови чи буде це впливати на ПР у майбутньому?
-
Я не могу сказать за все поовмнци..там где много людей куда все съедались вполне реально что могут отправить домой а там где не хватает людей...будет их удерживать
-
Поясніть будь ласка, а чому різниця між СЕС і FSW. Я проживаю в Альберті, але компанія зареєстрована у ВС. Там буде фул-тайм емплоймент. Але от до кінця не розумію, по якій програмі подаватися, після того як отримаю мінімум рік канадського досвіду.
-
не ради кожного роботодавці будуть закритий перміт робити)
-
Ну, ще небагато часу пройшло. Ті, що приїхали в 2022 році, починають отримувати вже.
-
Все?
-
Отрымали?
-
Ну так багато й поїхали туди, де легше отримати ПР. Наприклад, в Альберту
-
Всім привіт. Прочитав у соцмережах, що зараз багатьом чоловікам на федеральному етапі приходить запит стосовно військового квитка. Що робити, якщо його немає, та ніколи не було?
-
В Квебеке бракуе но программы не легче..но здесь живут и работают по закрытым пермитам не один год..
-
кожен їде по своїх обставинах
-
Це з навчальних прикладів
-
Что бы стелить соломка нужно было делать так чтобы не пришлось падать...к примеру не ехать туда куда едут все
-
там, де бракує, і програми дещо легші, багато вже чекає пр
-
Скажіть, будь ласка, у мене диплом спеціаліста європейського зразка, тобто з перекладом на англійську, а додаток без перекладу на англійську. Мені треба переклад додатка робити?
-
Якщо на куает вказав відмову у візі сша а на федеральний етап ні,це дуже велика проблема?
-
Ну так тож добре
12 Jan 2024, 17:45
62519/431451
less than a minute ago