PR CUAET
-
Всем привет, верная ли это информация, что application fee для not Express Entry - 850 CAD на одного человека? Давно ли подняли?
-
Ви думаєте, що пишете? До чого це?
-
Ну шо каждому свое ..люди хотят в е и сразу. Удачи. Будет и мова и резидент..только надо ждать.
-
І я про те - багато людей не обрали Квебек саме через мову. Бо вона, як не кажіть, має велике значення. З нею легше знайти кращу роботу. Краще здати тест на ПР і тд
-
Українська група але треба всьо перекладати через перекладач з кацапської на Українську😁
-
Мадам....я вам предлагал переехать в Квебек? Где? Когда предлагал?
-
Все понятно...разговор закончен ..я не про вас говорил..а вообще как люди живут и работать
-
Але якщо вже є мова, то нерозумно відмовлятися від провінції, де легше влаштуватися і їхати туди, де складніше. Ви так не вважаєте?
-
Тобто, якщо ви, чисто теоретично, гарний майстер у будівництві, вам не треба йти на будівництво будівельником, а лише подавати анкери за низьку зарплату. Бо інакше ж це буде означати, що ви захотіли усього і одразу. Я правильно вас зрозуміла? І якщо ви знаєте французьку, то вам не слід їхати у франкомовну провінцію, бо це знову буде значити, що ви хочете усього одразу, а вам треба їхати в англомовну провінцію і починати вчити мову з нуля. Я вас правильно зрозуміла?
-
І я про те - багато людей не обрали Квебек саме через мову. Бо вона, як не кажіть, має велике значення. З нею легше знайти кращу роботу. Краще здати тест на ПР і тд.....это ваше сообщение? Мадам
-
Читайте ваше сообщением
-
Де і коли я писала, що в Квебеку неможливо податися на резидента? Дядечко, ви дивний
-
Именно приезжаешь работаешь учишь язык сдаещь экзамен.на это нужно время...все просто..
-
Ви точно читали мої повідомлення? Чи ви їх не зрозуміли через мову?
-
Вы написали что люди не приехали а Квебек из за оьсктвиия языка. И не возможности податься на резидента
-
А ви тут про те, що всі хочуть усе і одразу 🤯
-
Для вас язык англ.или французский тембрлее имеет огромное значение так как вы без него в быту не можете..не можете без него нац и достойную раьоту по специальности ..и без него податься на пр .как и многие люди .я вам пишу другое что здесь многие живут не зная языка работают не зная ни одного ни второго как я к примеру уже 10 мес .подаются на резидента или делали закрытый Пермит и не парятся ...зачем на языке зацикливаться ? Придет время выучишь его
-
Ну і? Де там хоч щось про неможливість отримати резидента у Квебеку? Хоч якийсь маленький натяк?
-
Мадам...вы шутите? После пилорамы? 7.5 лет корки колодцев и 3 года кузни ..клининг это сказка ..
-
Ну ось бачите, а кажете що знання мови не має значення. А з французькою ви б могли знайти роботу, де не треба б було вкалувати важко фізично. І заробляти при тому більше
12 Jan 2024, 17:45
Post 62586 of 402125
about a minute ago