PR CUAET
-
Только консульство!
-
-
Повний витяг дії не приймають вже?
-
Можете спробувати. Це не протирічить вимогам, якщо переглянути їх на сайті IRCC. Я буду подавати завірений нотаріально переклад витягу з Дії з апостилем (який я отримала з України). Але подаватися буду лише через кілька місяців, то потім відпишуся, що та як
-
Приймають! Я відповіла людині, яка хоче отримати довідку без Дії.
-
Там написано не робіть фото паперових фото. А як же ж тоді сфоткати фото і обратну сторону фото? Я, наприклад, в студії зробила 2 паперові фото (згідно вимог на лівій стороні цього листа з вимогами). На одному з фото на обратній стороні штамп студії, потім ці два фото поклала на підлогу поруч і сфоткала на телефон в jpg. Заявку ще не відправляла. То тепер запуталась, остання фраза "фото має бути відсконоване, але не робіть фото паперового фото". То це протиріччя-якщо воно відскановане то буде в форматі пдф. І Як тоді воно може бути в форматі gpeg чи PNG? (Як цього хочуть в вимогах)
-
Это только номинация.
-
Доброго дня! Заповнюю анкету щодо продовження Work Permit, але взагалі ніяк не можу закинути саму форму IMM5710. Вона validate, але сам сайт постійно видає помилку To apply for a temporary resident permit, please complete the application on paper and submit it to a IRCC office. When applying online, please ensure that the checkbox titled "initial temporary resident permit or extension of temporary resident permit" is not checked on the application form. Чи було у когось таке? Буду дуже вдячна за допомогу! Гарного усім дня