PR CUAET
-
Вітаю. Я завіряла копії диплому в посольстві в Оттаві особисто, потім перекладала у сертифікованого перекладача…але я це робила в прошлому році, можливо зараз достаньо апостіля,але я не знаю точно…треба мабуть дзвонити у МІФІ з цим питанням🤷♀️
-
Не надо
-
Просто вкласти в конверт. У нашому консульстві розуміють українську 😉
-
Підкажіть, а фото для подачі PR може бути тільки в електроному форматі й потрібно прикріпити фото з двох сторін правильно?
-
Дякую 🙈
-
Я з Дніпра в Торонто відправляла. По якій причині відмовили?
-
Чого не відправляє? Вони по всьому світу відправляють. В Канаді вам доставить служба UPS
-
Мерси
-
Доброго дня. Пробачте, не можу знайти. На яку адресу в Польщі відправляти запит довідки про несудимість (Польща). Правильно, я розумію, що потрібно заповнити бланк, сплатити з польскої карти в відправити на ...адресу?
-
Да. Проще всего сразу сделать фото и бумажное, со всеми данными на обороте и электронное в правильном формате. Обратную сторону сканируете с бумажного и прикрепляете. Я так понимаю на оборот требование качества не распространяется, можно pdf.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, де можна в Манітобі про апостилювати канадське свідоцтво про народження дитини для України
-
Дослівно, ми у Канаду не відправляємо, через Укрпошту відправили. Я так розумію, що це залежить від спеціаліста на пошті
-
Так, буду знати. При цьому по різних великих городах питали і всюди відмовили
-
Почитала останні коментарі… Є таке поняття англійською OVERTHINKING - це коли людина так сильно думає, що надумує собі зайвого. Тепер про фото. Є ДВІ інструкції: як зробити фото (папірчик для фотографа) і як додати фото до вашого файла.
-
Там оформлення посилки, листа займає трохи більше часу ніж оформлення по Україні і нам це робила начальник відділу завжди. Ще згадала що в 1 також відмовили, але порадили на яке відділення проїхати і там точно зроблять
-
Удачи 🙏
-
Уже знаю про це точно, якщо що, буду просити наполягати. Дякую☺️☺️☺️
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи приймають переклади зроблені українськими агенціями (штамп і підпис перекладача , але без нотаріального завірення)?
-
Ось все, що на парірчику - це не вам, це фотографу. А вам - відсканувати фото з двох сторін і причепити скан до аплікації. Обожешмійякскладно 😝
-
І який вихід?
12 Jan 2024, 17:45
Post 62678 of 390782
5 minutes ago