PR CUAET
-
Після номінації один варіант - федеральний))
-
Дякую за відповідь. Сьогодні спробую розібратися по якій будемо проходити далі, після номінації.
-
А я думаю при чому тут Австралія... 😅
-
www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=89cnh1JeATyHwKWT
-
И потом с личного опыта скажу, когда я получала права то все переводы с Украины не приняли. Только от лицензировано в Канаде и дали список где могу сделать перевод… это только один пример
-
Вимоги чітко прописані на Canada.ca і стосуються всіх програм, до того ж якщо переглянути глосарій, викладений на сайті, то там пояснюється, що таке certified, affidavit і все інше. Раджу читати офіційні інструкції.
-
Теж Сідней. Послухаю)
-
Не придуман. Там написано
-
Этот смысл придуман тут нашими людьми! Но вы конечно можете переводить где хотите. Личное дело
-
У нотариусе не нужно
-
Зазвичай на номінацію потрібен диплом, а на федеральний етап ні. Якщо ЕЕ - тоді так
-
Нет. Не тратьте деньги. Потом прийдется у лицензировано в Канаде переводить
-
О, дякую! Ми плануємо з номінацією подаватися , поки не дивилася куди саме, бо номінації ще немає.
-
Написано в чек листе что все переводи лицензировпным переводчиком. То имеет смысл переводить в Канаде!
-
Сидней. Отзовитесь. Как сроки?
-
Нет, вы не можете тасовать эти стажи - вы же в ЕЕ внесете все достоверно. Но вы можете/могли иметь и сейчас стаж форэйн в 1,5 месяца в удаленном режиме в какой то компании в Украине
-
Дякую
-
Вітаю! Чудові результати! 🔥А який у вас рівень англійської С1? Просто цікаво,якщо хороший рівень і не дуже готуватися,реально здати на високий бал.
-
Блин точно. Лишь бы не в монреаль 🤣😂
-
Дивіться умови вашої програми. Якщо експрес ентрі то диплом дружини додає бали. Якщо Атлантика, то від дружини зовсім нічого не потрібно, ні диплом, ні мова, ні робота, нічого
12 Jan 2024, 17:45
6267/466284
2 minutes ago