PR CUAET
-
Дуже дякую
-
Дуже дякую
-
Отправлять нужно цветные копии в посольство желательно, также как и в оригинале, я печатал цветным принтером, как паспорт так и вытяг из Дии
-
Це неважливо, консультанти наголошують, що бажано щоб інформацію на куает збігалася з тою, що на піар. Якщо є розбіжності, могуть спитати пояснень
-
Насправді фото це складно прям дуже, коли фото робляться в Україні і всі фотографи вирізають людей криво косо 😄 або не мають білого фону. Там атракціон ще той
-
Помилку зробив адвокат який заповнював мою аплікацію ,я не мав до неї доступу
-
Ну ви ж не будете писати, що навмисно не написали, щоб ви не дай Боже не дали піар. Тому будете наполягати, що ненавмисно забули, на куает вказували, в наших діях не було наміру обманути
-
Цікаве формулювання чому забули...дякую
-
Ось скажіть, чому ви так зробили? Ви ж знаєте, що все що знає США , знає і Канада, у них єдина база. Зараз, що робити, чекати. Запитають, будете розповідати, чому забули. Можна через вебформу дослати пояснення чому забули
-
Я людина панікова, я скажу як я би робила, це тільки моя думка. Я би вже писала пояснення і відправляла через вебформу. Ось все це і написала би. Анкету на куает заповнював сам, тому і вказав. На піар готував доки адвокат, він забув, я недогледів. Зараз побачив і зразу вас інформую про це. Або зачекайте. Може пронесе. У любому випадку, бажаю вам виплутатися без проблем. А адвокат, що каже? Це ж його бік. Він гроші за це брав.
-
Чекати аор і тоді писати мейл
-
Впервые такой вопрос вижу. Я предполагаю, что не нужно. В лотерею все имеют право играть. И нигде не сказано, что попытки лотереи нужно указывать. Мое мнение.
-
А где такая информация, что только через год можно переподаться?
-
Не шутите так портал за 2 месяца)
-
Приветствую. Подачи на разогрыши гринкарты в США нужно было указывать на федеральном этапе? Естественно неудачные.
-
Ну это естественно 😂😂😂
-
Обязательно только в случае выигрыша Грин карты
-
Доброго дня. Сім‘я мама 60 років, 2 дітей 32 і 33 роки. На гуманітарну програму можу я подаватися одна 60 років чи зі своїми дітьми? Чи всі окремо повинні подаватися, якщо надумають??В Канаді проживаємо в одній квартирі разом. Ця програма є в Провінції Квабек? Можна в приват . Ви іміграційний консультант?зарані дякую.
-
Читала, но и и логично. Попробую найти. Для того чтоб снова подаваться, лучше чтоб прошёл период. И за этот произошли какие-то изменения в вашей жизни. Благодаря которым уже будет тяжёлее получить отказ.
-
Вам не скажут правду если вы в Канаде то подключайте местного депутата.он разрулить быстро ситуацию
12 Jan 2024, 17:45
Post 62704 of 391683
4 minutes ago